|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
השאלה הראשונית, ברורה מאליו, הייתה בנוגע לאלוהים "שלנו" של היהודים, ולא על אקטים מיניים לאיברי החשיבה שכל בן אדם ממציא לעצמו או לא ממציא לעצמו, אלא לאלוהים ה"רשמי" של היהודים. אתה עכשיו מנסה לצאת צודק, ולוקח את כל הדיון לצד אחר לגמרי, ובגלל זה אתה מגניב כל כך. רוב רובם של מי שרשמו שהם מאמינים, התכוונו לאלוהים של היהודים, היהדות או מה שלא יהיה, והאלוהים הזה, או לפחות לפי הפרשנויות השונות של הרבים והחכמים, של התנך, דורש קיום של מצוות וחובות מסויימות, ולכן, אי לכך וכתוצאה מזאת, בן אדם שאומר שהוא מאמין באלוהים הגדול מכולם ישתבח שמו אמן, צריך וחייב, לפחות לפי האמונה שלו לא שלי, לקיים את כל המצוות האלו, ברגע שהוא לא עושה אחת מהן, הוא כבר מאמין באלוהים אחר, ושלא יגיד לי שהוא מאמין באלוהים של היהודים, כי בעיניי האלוהים של היהודים הוא חטא והוא ילך ישר לגיהנום, או שירד גשם.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|