ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy
מה?!
ממש לא!
השומן היחידי שצרך להמנע ממנו זה שומן טראנס שהוא פשוט שומן צימחי שבתהליכים כימיים נהפך לשומן "רווי"
דימון פה הטעות שלך גם...שמן זית שמטגנים אותו מתחצמן כמו כל שומן אחר [הבנתי שהנקודה שבו שמן זית מתחמצן היא יותר גבוהה מאשר שמן אחר אז זה עדיף]
שומן טראנס אי אפשר ליצור בצורה כזאת פשוטה אלא במעבדה
|
שמן זית מתחמצן בטמפ' שלא תגיע אליהם בטיגון בכל מקרה ככה שהוא לא יתחמצן, חמצון אגב גורם לשומן להפוך לשומן רווי ולא טראנס.
ושומן טראנס הוא לא שומן רווי, הוא בכלל שומן בלתי רווי שנוצר כתוצאה מתהליכים כימיים תעשיתיים כאלה ואחרים.