|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() [b]אני מצטער אם אני פותח יותר מידי אשוכולות אני פשוט בספק אם אתם תכנסו לקודמים.
ואני השקעתי הרבה זמן בקריאה ומחשבה. תודה מראש. בוקר: סלט: (בצל+מלפפון+חצי פלפל אדום). ביצה מקושקשת אחת. גביע גבינה 250 גרם 3%. 2 פרוסות לחם. 2 כפיות שמן זית(לבשל את הביצה המקושקשת). תבלינים. ארוחה לפני אימון: יופלה 1.5% 150 גרם. ארוחה אחרי אימון: סלט: (בצל+מלפפון+חצי פלפל אדום). ביצה מקושקשת אחת. גביע גבינה 250 גרם 3%. 2 פרוסות לחם. 2 כפיות שמן זית(לבשל את הביצה המקושקשת. תבלינים. טונה בשמן 110 גרם. ארוחה בין צהריים לערב: יופלה 1.50% 150 גרם ארוחת ערב: כוס אורז לבן מהודה מבושל. 200 גרם חזה עוף סלט: (בצל+מלפפון+חצי פלפל אדום). כף שמן לבשל את החזה עוף. (לא כולל ירקות) סה"כ קלוריות: 1820 קלוריות סה"כ חלבון: 169 גרם סה"כ שומן: 74.6 גרם סה"כ פחמימות: 118.4 גרם סה"כ כולסטרול: 624.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 12.7 גרם פרטים עליי: גיל:17(חודש ל 18) משקל:85 BMR:2001 אחוז שומן:25% תנו תגובות. למרות שאני יודע שבטח תגידו לי להוסיף עוד קלוריות אם כן,תגידו מה כדאי לי להוסיף,רציתי להוסיף תפוח/בננה אבל אני לא יודע אם זה כבר נחשב יותר מידי פחמימות. שומן אני מאמין יש מספיק. גם חלבון יש 2Xקילו. בקיצור מה אתם חושבים ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|