|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל התוכנית ממש לא למתחילים,שלא תחשבו על זה אפילו.
אני מתאמן 3 שנים,ואני בתוכנית זו כחודשיים בערך,מדי פעם משנה תרגיל שניים לשריר מסויים,אבל הבסיס נשאר וגם יישאר. לא כותב מספר חזרות כי אני באמת לא מאמין שצריך לדייק בדיוק,בין 8 ל12. יום א' A: חזה תרגיל ראשון:לחיצה משקולות ללא שיפוע(5 סטים שאחרון דרופ). תרגיל שני:פלייס ללא שיפוע(5 סטים). תרגיל שלישי:לחיצה משקולות חיובי(4 סטים אחרון דרופ). תרגיל רביעי:פלייס שלילי(4 סטים). יום ב' B:גב תרגיל ראשון:פולי לפנים(5 סטים שאחרון דרופ). תרגיל שני:מסור(5 סטים). תרגיל שלישי:פולי צמוד(4 סטים שאחרון דרופ). תרגיל רביעי:חתירה במכונה(4 סטים). יום ג' חופש. יום ד' C: רגליים+כתפיים. תרגיל ראשון:לחיצה במכונה (5 סטים) תרגיל שני:פשיטה במכונה(5 סטים) תרגיל שלישי:כפיפה במכונה(5 סטים) תרגיל ראשון כתפיים:לחיצה משקולות(5 סטים אחרון דרופ) תרגיל שני כתפיים:הנפה לצדדים(5 סטים אחרון דרופ) תרגיל שלישי כתפיים:כתף אחורית בישיבה(4 סטים). יום ה' D: ידיים. תרגיל ראשון:צרפתית(4 סטים אחרון סופר סט עם לחיצה צמודה) תרגיל שני:פשיטה בחבל(3 סטים אחרון דרופ) תרגיל שלישי:פשיטה מעל הראש בחבל(3 סטים אחרון דרופ) תרגיל ראשון קדמית:משקולות בספה (4 סטים אחרון דרופ) תרגיל שני:מוט ישר בעמידה(3 סטים אחרון דרופ) תרגיל שלישי :סופרמן(3 סטים אחרון דרופ) בטן מוסיף פעם בשבוע בגב או בידיים בדרך כלל. משהו לתקן חושבים? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|