כמה שאלות
1) אם מנת הגשה של אבקת חלבון עולה נגיד 5 שקל וקוטג' עולה 5 שקל, בשניהם יש אותה כמות חלבון ושניהם משביעים באותה מידה - למה עדיף לי לקחת אבקת חלבון? שניהם איכותיים באותה מידה? נספגים באותה מידה? (אגב אני לא יודע איך הגעתי למסקנה שאבקת חלבון זה יותר זול מקוטג'.. הרי שניהם 5 שקל עם אותה כמות חלבון ולא נתווכח על 2 גרם חלבון יותר או פחות)
2) אני הופך את האבקת חלבון שלי לגיינר בייתי ואני רוצה לגוון בדברים שאני מוסיף לו לכל מנת הגשה.. פעם זה 2-3 בננות, פעם זה כוס שיבולת שועל ופעם זה 2 כפות סוכר ענבים... מה אני עוד יכול להוסיף? והאם סוכר ענבים אפשר לקחת גם בימים ללא אימון? (אגב אין בזה כזה הרבה קלוריות בכלל... 360 ל 100 גרם וכף הגשה זה 60 גרם לא?)
3) אני יכול בכל פעם שאני רוצה במקום לקחת מנת הגשה פשוט לקחת קוטג'? ונגיד במקום לקחת ביום 3 כפות הגשה אני אקח 2 כפות הגשה וקוטג'?
4) בקשר לשיבולת שועל - איזה לקנות? יש לי בבית דיאטתי אז ברור שזה לא מתאים לי כי אני רוצה את הקלוריות שבזה...
|