|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב חבר,התהליך פשוט:
קונה טרי-יודע ערך תזונתי ל"בשר טרי". מחלק לשקיות,בעלי משקל ידוע-מחשב ערך תזונתי לכל שקית מקפיא. רוצה לאכול-מוציא מהמקרר-לא שוקל ולא מחשב-כי אתה יודע מה וכמה הכנסת לשקית. לשקול קפוא זה לא מדוייק-נוזלים מתווספים בתהליך ההקפאה והמוצר ישקול יותר כשהוא קפוא מאשר שהוא מופשר. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|