ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-01-09, 17:56   #1
Locke
חבר פעיל

ברירת מחדל ביקורת על מספר מוצרים שיצא לי לנסות-

superpump250-משתמש בו שבוע, מרוצה מאוד, יש פאמפ לא רע, ריכוז מטורף באימון, עליה במשקלי עבודה, עליתי בלחיצת חזה ל100 קילו עם 6-7 חזרות, לפניו עשיתי 4 וב4 הרבה פעמים הייתי מגיע לכשל, עכשיו 6 אני עושה לבד, ומדי פעם מגיע גם ל7, עד עכשיו זה הניטריק הכי חזק שיצא לי לקחת, יותר מנאנו וואפור וno-xplode.

lipo6-אני לא יודע עד כמה המוצר הזה משפיע לשריפת שומן כי לא השתמשתי בו מספיק זמן, אבל מה שכן 2 כדורים שלו לפני אימון, ואתה כמו שפן אנרגייזר לשעתיים הבאות, זה פשוט מפוצץ אותך באנרגיה פי 200 על קפה, ההשפעה שלו לא יורדת והוא גם ה-ר-ב-ה יותר חזק.

green magntitude-, שילוב של קריאטין עם בטא אלנין ועוד כל מני דברים-אחלה דבר, האמת השתמשתי רק בsample שלו אבל הוא היה טעים(טעפ תפוח), ובאימון הרגשתי קצת יותר חזק מהרגיל(לא יודע אם זה בגלל זה).

nanox9-גם השתמשתי רק בsample, כמו הסופרפאמפ250 רק פחות חזק, אבל גם אחלה דבר, יותר חזק מהno-xplode גם, ופחות חזק מהnano vapor.

cold fusion-שילוב של קריאטין וnitric oxide-גם פה זה היה רק sample הניטריק חזק באותה מידה כמו הno-xplode אבל מבחינת ההשפעה של הקריאטין לא השתמשתי מספיק כדי לקבוע.

זהו.
Locke מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא