|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תשמעו...
התחלתי במכון לפני שנה כמשקל 54 והיתי שחיף. עכשיו בגלל שהיתי כל כך רזה התחלתי לאכול , לא צ'יטים וכאלה ,חוץ מחמאת בוטנים שהיה תקופה שהיתי אוכל די הרבה עם פרוסה בבוקר, אבל בעיקרון אכלתי פחות או יותר אוכל בריא, עכשיו הבעיה היא שלא ידעתי מה זה מאזן קלורי חויובי , שלילי,נטרלי, ופשוט טחנתי בלי סוף כאילו נגיד בארוחת צהרים במקום לעשות תפריט מסודר אכלתי יותר ממה שאני צריך נגיד 300 גרם פתיתים לא יודע מה פשוט עוד שניה מתתי, המטרה העיקרית שלי היתה לעלות במסה אך גם להיראות יותר מסיבי בלי קשר כי היתי שחיף , הבעיה היא שעכשיו אני שוקל 70 המורה שלי לספורט רואה אותי עושה לי בוא שניה וזה, אמרתי לו אני מתאמן לוקח אבקת חלבון , הוא עושה לי אתה לוקח יותר ממה שאתה צריך? אתה יודע שזה משמין חלבון שזה הופך לשומן אם אתה לא מקפיד ? קיצור לקח אותי לשיחה וזה חישבנו ביחד ת'קלוריות ויצא לי 2300 שאני שורף עם אימון פחות או יותר אבל בעיקרון אני בעצם העלתי איזה 700 קלוריות + חיובי ואפילו קצת יותר, לכן עליתי במסת שריר אבל גם הוא ציין שגם עליתי באחוז שומן הרבה ורואים בבטן ובצדדים במיוחד ובידים יש מדלדל קצת. עכשיו אני לא יודע אני רוצה לרדת ל60 עם אירובי , אין לי בעיה לרדת זה תכונה שיש לי . הקטע הוא כדאי לי לרדת ל60 ומשם להתחיל עם תפריט ? אני לא יאבד מסת שריר ? = [ מה לעשות מנקודה של ירידה באחוז שומן אני מגיע ל60 ומשם לעלות נקי בהחלט אני רוצה. איך להכין את התפריט ? כמה פחמימות כמה קלוריות וכמה חלבון ? תודה רבה |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|