|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() שלום לכולם!!
הנה התוכנית אימונים שלי.. אני חושב שזה AB . זה התפריט שלי למי שרוצה לראות : http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=14688 טוב נתחיל.. חזה : לחיצת חזה מכונה : סטים 10x4 ''פלייס'' ספסל 35 : סטים 10x30 פרפר : סטים 12x3 גב : משיכת מנוף לחזה : סטים 10x4 חתירה בישיבה : סטים 10x3 מקרבי שכמות מכונה , ישיבה : סטים 12x3 כתפיים : לחיצת כתפיים במכונה : סטים 10x4 לחיצת כתפיים בודדות .. ישיבה סטים 10x3 ''פלייס'' בודדות .. ישיבה : סטים 12x3 רגליים : לחיצת רגליים במכונה : סטים 10x4 פשיטה ברך : סטים 10x3 כפיפה ברך : סטים 10x3 כיווץ תאומים .. מכונה : סטים 12x3 יד קדמית : כיווץ זרוע .. מכונה : סטים 10x4 סיבובי ידיים בודדות .. ישיבה : סטים 10x3 ''הרקולס'' : סטים 12x3 יד אחורית : פשיטה מרפק קרוס .. אובר : 10x4 פשיטת מרפק במכונה : סטים 10x3 ''סמורי'' .. עם משקולת יד : סטים 12x3 בטן : ישר בטני מכונה + אלכסונים : סטים 12x3 אלכסונים בטן תחתונה : סטים 12x3 מותן כסל ספסל : סטים 12x3 זאת התוכנית זה AB נכון?? רשום גם ארובי אבל אני לא צריך את זה כי אני על מסה אבל בכל זאת : ארובי + חימום אירובי - 20 ד' ומעלה הליכון + אליפטי ביום A הליכון בלבד ביום B עכשיו תגידו לי איך התוכנית עם היא מתאימה למסה לתפריט שלי וכל זה אני מתכוון להתחיל איתה מחר.. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|