|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() וואלה כי מזה שווה שיש לך הונדה חדשה,
הכי נקייה, זוהרת עם כולה שיפורים והתוספות שמזהים אותה מקילומטרים רק לפי המוזיקה והאגזוז לחץ אם אין לך כסף לדלק?! והטלפון שלך.. לא מפסיק לצלצל ! , בכול מקום קוראים לך, אפילו המלצר בנאפיס מביא לך ת'מעורב ירושלמי "אחי" , אבל אם ידיד שולח לי הודעה באיסיקיו אז אני בוגדת בך ואיך יכולתי לעשות לך את זה?! ואז אנחנו רבים, אתה מקלל אותי, משפיל ופוגע אבל רק אחרי חצי אצבע שאתה מפיל כמה ראשים ונרגע אתה מזמין לי דובי ענק ומלא שוקולדים מפרחי שוקולד - "זאת הפעם האחרונה שאת בוכה ביגללי הבנת.." , להה מה תאומר, אתה מבקש סליחה או מאיים עלי?! אפילו שאתה מחמיא לי אתה לא בטוח בעצמך "כוס עמק, מאיפה בא היופי הזהה??", יעני מה אתה בטוח שאמא שלי מכוערת? או שאבא שלי הלך עם השכנהה !? אתה יכול להמשיך לריב מכות על כל אחד שלא מסתכל עליי טוב, לא מריח אותי נכון או זורק לי מילה, אפילו שהוא רק הסביר לי איך להגיע עד אלייך ואם אתה חושב שאתה משתלט עליי? תחשוב שוב- זה שאני לא הולכת לפורום עם מיני וסטרפלז זה כי אני מכבדת אותך ולא בגלל שאני מפחדת ממך הא ודבר אחרון כפרה, נימאס לי להתחבא איתך בפארקים ולשקר להורים שלי כמו ילדה קטנה ומושפעת, זה כבר מזמן פסה בקיצור, אני כבר רואה תעתיד שלי איתך, בחורה בת 25 בהריון תינוק בדירה בד' של חדר אחד וסלון עם רכב אספנות בלי רוורס ובלי שקל לסיגריות לעעעעעעעעע, זה ממש לא בישביליי !! אני מחפשת בחור פשוט, צנוע שאהב אותי ויצליח לגרום לי להתאהב בו, שיבין אותי ויגרום לי לרצות להבין אותו. עם עבודה מסודרת והורים חמודים וכלב, ושהמשפחה שלי תאהב אותו המווווווווווווווון.. [ אם יש כאלהה אני פנויהה ] ככה שיוצצצצא שאני ואתה !? זה ה=כ=י לא בבבביחד !! |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|