|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמע ראקוטן זה הדבר, זה פשוט משתלם ברמות, השאלה היא אם אתה מוכן לסבול את הגיהנום הזה של השימוש.
יובש בכל הגוף(אני מתגרד בגף כמו ובכל הגוף כמו האלה מהישרדות, זה ממש מעורר רחמים), איסור חשיפה לשמש, אולי הפסקת אימונים, כאבי פרקים ושרירים, ויצאו לך חצ'קונים בכמויות מטורפות(אני לא רוצה להגעיל פה אנשים, אבל אני הגעתי למצב שהיו לי כ"כ הרבה שפשוט היו מתפוצציל לי בלי שליטה, בין אם זה כשאני ישן וקם עם כרית מוכתמת בדם ובין אם זה וצאת מהאמבטיה עם חצי פרצוף של חצ'קונים שהתפוצצו מהזרם של המים), המצב שם פשוט עדין, כל נגיעה קטנה, גירוד קטן פתאום מתפוצץ :\ אני כבר בשלבי סיום, רואה את האור בקצה במנהרה, זה פשוט מצויין.עוד פחות מחודש. לגבי אם לקחת את זה בקיץ, אני לא יודע כמה זה כדאי בגלל האיסור חשיפה לשמש, אבל אם אתה מוכן לסבול 4-8 חודשים ככה... ואתה מוכן מבחינה מנטאלית\נפשית אז למה לא... קח אותי לדוגמא, אני עכשיו סובל בטירוף, כל היום עם ארוך כדי לא להחשף לשמש, פעם אחרונה שהלכתי עם קצר כל היד התמלאה פריחה מוזרה. לאלה שלא משתמשים או השתמשו, זה בטח שמע מוגזם, אבל זה באמת נוראי כמו שאני מתאר את זה, לפחות ככה הגוף שלי הגיב לזה.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|