|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לדעת למה כולם נרתעים ממאכלים שברכיבים שלהם יש סוכר כמו גלוקוזה, פרוקטוזה וכו' (ראיתי בפורום הרבה פעמים שממליצים לא לאכול קורנפלקס וכאלה כי יש בזה סוכר)
מה זה עושה לגוף זה בסך הכל פחמימה ואם המאכלים האלה נכללים בחישוב היומי של הפחמימות מה לא בסדר בזה? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|