|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה כבר קראתי את זה ממש לפני מס' רגעים.
אני אשתמש בתוכנית: זמן מנוחה בין סט לסט: 45 שניות. 3 אימונים בשבוע. לא בימים עוקבים. משך כל אימון לא יעבור שעה ורבע. בתחילת האימון יש לבצע חימום קל של 5 דקות. חזה: לחיצת חזה כנגד מכונה- 3x12 פרפר במכונה 2x15 גב: פולי רחב לפנים 3x12 חתירה כנגד מכונה 2x15 רגליים: לחיצת רגליים במכונה 3x12 פשיטת רגליים - 2x15 כפיפות רגליים 2x15 כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה 3x12 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 2x15 יד קדמית: כפיפות מרפקים בישיבה עם משקולות 2x12 כפיפות מרפקים במכונה 2x15 יד אחורית: פשיטת מרפקים בפולי עליון כגד חבל 2x12 פשיטת מרפקים במכונה או הרמת משקולת יד יד מאחורי הראש 2x15 בטן: 2 תרגילים לפי בחירה אישית 3 סטים בכל אחד 15-20 חזרות בכל סט ניתן לשלב אירובי בסיום האימון בתקופת חיטוב או לשיפור סיבולת לב ריאה. היא כדאית? אני מקווה שיש את כל המכשירים האלה במכון כושר שלי. עריכה: ושחר יש שם בערך 10 מדריכים שונים שמעתי שחלקים נועזים שמביאים לך משהו חזק חלקם סתם אומרים לך תרים קילו בכל יד. נפלתי על אחד שהוא סתם כנראה.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|