כמה שאלות. למבינים
במקום לקנות גיינר אני מעדיף לקנות אבקת חלבון ופשוט לערבב את זה עם חלב דגני בוקר טובים כאלה. אבל לדגני בוקר טובים יש הרבה סיבים תזונתיים שסופחים אליהם דברים ומפריעים בעיכול אז האם זה יכול לספוג חלק מהחלבון ולהפריע בקליטה שלו?
אני רואה שעל כל הגיינרים כתוב שהם עשירים ב"פחמימות מורכבות". פחמימות מורכבות בעצם מתפרקות בקיבה לסוכרים קטנים אז מה כל כך מציאה בזה? מה ההבדל אם אני צורך פחמימות מורכבות או רגילות?
לפי מה שאני מבין מה שחשוב בפחמימות למפתחי גוף וספורטאים זה גליקוגן שהוא בעצם מאגר האנרגיה הזמין של השריר. הגליקוגן מורכב מגלוקוז אז בעצם זאת הפחמימה הכי חשובה לצרוך נכון? אם אני עושה לי מיקס כזה של אבקת חלבון דגנים כמה כפיות גלוקוז ובננה יש לי גיינר שלא נופל ברמה מגיינרים תעשייתים.
אני פשוט מתלבט מה לקנות עכשיו כי מעצבן אותי שאני שומר על תפריט נאצי טוחן כל היום רק אוכל בריא אבל לוקח גיינר של 1200 קלוריות ליום
|