|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שימו לב:
מתוק.. ואת..?: ממצב מאמי שלי אורנית13: סבבה מה איתך? מתוק.. ואת..?: הכול טו מתוק.. ואת..?: ב מתוק.. ואת..?: מה איתך מה עושה אורנית13: סתם.. כלום מתכתבת ואתה? מתוק.. ואת..?: סתם מדבר איתך אורנית13: חמוד... מתוק.. ואת..?: אולי מתוק.. ואת..?: חחח מתוק.. ואת..?: ואת חמודה...? אורנית13: אפשרר להגיד... מתוק.. ואת..?: מתוקה..? אורנית13: כן מתוק.. ואת..?: אז את גם מן הסתם יפיפה!!! או אני טועה? אורנית13: מממ.. אומריםם.. מתוק.. ואת..?: אפשר לראות ולהגיד גם אורנית13: אין לי תמונה ![]() מתוק.. ואת..?: ואת לא יכולה להשיג אורנית13: יש לי זאת אומרתת לא על המחשב מתוק.. ואת..?: תסרקי ושלחי אורנית13: חחח אין לי סורק.. מתוק.. ואת..?: תתארי לי ...? אורנית13: את עצמי? מתוק.. ואת..?: כה המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! אורנית13: שיער שחור מתוק.. ואת..?: נו אורנית13: שדיים גדולים אחושרוטה מתוק.. ואת..?: תמשיכי זה מגרה אורנית13: והשם שלי זה יוסי כהן אני בלש ממרחב ירקון האייפי שלך שמור לנו במערכת אורנית13: צפה פגיעה המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|