|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אצלי כארוחה,אני תמיד זורק אחד למיקרו ככה לנשנוש, חשוב לציין שאם כבר אתה נוגע בכל השניצל הטבעי אל תטגן אותו ,זאות אומרת מה זה בעצם שווה שתטגן אותו עם איזה שמן לא איכותי?אז עדיף שבאמת תתגן אם כבר בשמן זית שמיועד לטיגון ולבישול מה שלא יצא לך משתלם,אוו שתעשה את זה פשוט בתנור,. אם אתה שואל האם זה בריא ?אז אני יגיד לך ש ב-100 אחוז לא,אבל אני אישית חושב שאכן יש בו כמה דברים טובים.
__________________
![]() ההשראה שלי |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|