|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא יודע אם למישהו אכפת או מישהו שם לב, אבל קצת דיללתי את הנוכחות שלי כאן לאחרונה.
תחסכו ממני את תגובות ה"לך ואל תחזור"/"אפילו לא שמנו לב" וכ'ו. אני פשוט רוצה לומר לכם שבתור פורום שאמור להיות מורכב מ97% גברים, שרוצים להיראות כמה שיותר כמו גברים, בנושא שאמור להיות גברי בטירוף, בקהילה ש(אמורה) להתנהל כמו משפחה, אתם מתנהגים כמו חברות ילדות בגן. משחקי קקי, מריבות "הוא לקח לי", התווכחויות "רוק זה איכסה! מזרחית זה פיכסה!" דיי, נשבר לי הזין מזה, באמא'שלי. אני אוהב פה אנשים, אבל תאמינו לי שאצלי, וזה לא עבריינות מקלדת, ואני בחור אשכנזי משכיל ומחובר למציאות, אבל אצלי אפילו הייתם כבר אוכלים דקירה. חאלס, אולי תקימו קהילת טמפונים? נפתח פורום מחזור? נשים סטיקי על מסקרה? רבתם עם מישהו? אל תדברו איתו. רוצים יותר מזה? סגרו את זה מולו. כל אשכול שני: "הא! ואתה חרא פיפי קקי הומו גייי!!!!11111אחתאחתאחתעשרה" בחיאת דינק, לכו קנו אשכים. יודעים מה? בואו לירושלים, אני אלווה לכם אחד, עדיין ישארו שלושה. אתם יודעים מי אתם, זה בעצם כמעט כל הפורום, כל אחד היה מעורב ברמה כזאת או אחרת ביצירת פעוטון רוחמה שהוא קהילת ישראלבאדי, ככה שאני בתור אוניברסיטה מטעם עצמי מחלק לכולכם תעודות עניות. עכשיו, אני לא אומר ששולם שולם לעולם, מצידי תמשיכו לחוש גברים בזה שאתה חושבים שכל הרוסים שומעי הרוק מסוממים שוחטי חתולות, כל המזרחים קופים, כל האשכזים חנג'ים עם זין קטן ולגיל יש נטיה מינית מפוקפקת (טוב, הקטע האחרון נכון. ![]() רק שתזכרו שלא משנה כמה תגדלו במאסה, את הוואגינה גם ניתוח לא יסיר. שלכם, גבריאל. ![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|