|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי רצה להתחיל מכון כושר אז הלכנו לאיזה מכון בשכונה (לא המכון שאני נמצא בו) קיצר זה מכון שיותר זול מהמכון שלי בכמה מאות שקלים (במנוי לשנה) וגדול פי 3 בערך.
אני שקלתי לעבור לשם בגלל שזה יותר זול והמנוי שלי נגמר עוד חודש. סבבה אנחנו נכנסים לו הדביקו מאמן אני הייתי לבד. בקיצור זוועות המכון פי 3 מהמכון שלי, ואין בו שום כלוב לסקוואטים! הייתי צריך לעשות בסמית'. המכונות על הפנים ! אין אפשרות לכוון מידה וגודל המשקלים נמוכים ולמשל בפולי עליון המוט מאחורי הראש שלך ככה שקשה מאוד לעשות פולי צמוד לפנים או משהו כזה. הלג פרס עלוב ביותר, אי אפשר לקפל את הברכיים יותר מדי (כמו סקוואט שמגיעים ל70 מעלות). וגם הוא על משקולות ולא ניתן לכיוון. השיא זה שאחד המאמנים לימד את חבר שלי לעשות הנפות לצדדים, קיצר אני רואה אותו עושה הנפות לצדדים עם רגליים ישרות וצמודות ועם ידיים ישרות . באתי למאמן אמרתי לו:"לפי מה שאני יודע לא אמורים לעשות את זה עם רגליים כפופות ומרפקים כפופים?" הוא אמר לי:"זה לא משנה זה משקל קטן" אז הסברתי לו:"אז מה ? שיתרגל לעבוד נכון מזה משנה מה המשקל?" הוא אמר:"זה לא חשוב זה משקל קטן לא יקרה לו כלום". בנוסף:"דאמבלים יש עד 40 קילו, ולמרו תשיש איזה 200 הליכונים יש רק 2 ספות. לא ידעתי להעריך מזה איכות של מכשירים עד שראיתי את זה. אגב המקום היה מפוצץץץץ... אין מקום לנשום. בקיצור על הפנים, רק גרם לי להעריך את המכון שאני נמצא בו(סילבר ג'ים) הכי מצחיק שחבר שלי המטומטם הזה נרשם לשם בגלל שזה יותר קרוב לו לבית אחרי שהסברתי לו שזה שטויות והמכון על הפנים. כרגע אני במכון כושר סילבר ג'ים מתחת לבית שלי והוא באמת מעולה .. המדריכים עשר! מקצועיים וישר באים אלייך אם רואים שאתה עושה משהו לא נכון. בקיצור רציתי לספר לכם את זה וכרגע אני בחיים לא יעבור לשם.. ההבדל הוא במנוי שנתי של 350 שקל. מי שגר בחיפה ורוצה לדעת את שם המכון אני יגיד לו כי לא רציתי לכתוב סתם זה לא יפה.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|