ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-10-07, 01:10   #19
Danzig
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלDanzig
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 4,861
כללי:: גבר שבגברים
ברירת מחדל

טוב קודם כל התכנית שלך לדעתי לא נותנת דגש על כל החלקים והיא מבודדת מדי.
ביד קדמית תתחיל עם איזה חימום כמו שאמרת, לעשות concentration curls (כפיפות עם המרפק על הברך) זה מתרכז על הברכיאליס יותר מהבייספס ולכן מיותר במיוחד כתרגיל ראשון, תעשה כפיפות עם מוט ישר\W בעמידה, לאחר מכן תרגיל יותר מבודד כמו משקולות בישיבה בשיפוע או פריצ'ר יכול להיות גם טוב, ותסיים בפטישים.

יד אחורית, זה PUSHDOWN לא PULLDOWN אבל בסדר, תרגיל טוב למרות שלחיצה באחיזה צרה אפשר להעמיס יותר ומהווה תרגיל מצויין לטרייספס, יד יד באחיזה הפוכה בקבל לדעתי תרגיל מיותר אני מחשיב אותו יותר כתרגיל חימום, לחיצה צרפתית \ פשיטות מרפקים מאחורי הראש יהיה מצויין אחרי לחיצה \ PUSHDOWN (כתרגיל שני), בסוף אתה יכול לסיים עם מקבילים \ פשיטות בקבל.

בקשר לחוסר תועלת של שריר קטן לפני גדול - דבר ראשון, אני לא יודע עד כמה אתה רוצה ממש לתת דגש לידיים אבל כך לא עושים זאת, אני מאמין שאתה עדיין רוצה להתאמן על השרירים הגדולים, ולכן כשאתה מסיים עם הידיים העבודה על הגדולים חלשה יותר. בעבודה על השרירים הגדולים כמו החזה והגב הידיים עובדות מצויין, ולאחר מכן שאתה מגיע לעבוד עליהן הן כבר "מחוממות" ואפילו טיפה עייפות ולכן אתה נותן להם פוש \ העמסה אחרונה ובכך מסיים את האימון, ככה אתה עובד על הידיים ועוד מעמיס עליהם אחר כך זה כבר יותר מדי, וכן יש הבדל, ולכן זה לא חיוני.

יש לך אפשרות לתת דגש לידיים פעמיים בשבוע לעומת השרירים הגדולים אם אתה רוצה, זה כבר בחירה אחרת - תכנית ABC כאשר
A - חזה רגליים
B - ידיים
C - גב כתפיים
וכך 4 פעמים בשבוע, כאשר B חוזר על עצמו פעמיים, אבל זה לשיקולך.
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:23.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים