|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, אז החלטתי לפתוח לוג, כדי לעקוב בעצמי אחרי ההתקדמות שלי, כי אני יודע שאם זה לא יהיה כאן אני לא באמת אעקוב אחרי המשקלים בידיוק.
אוקיי אז זה התפריט שלי: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=31003 המטרות שלי הם: -מסה, כמה שיותר נקיה - שיפור האתלטיות (אני משחק כדורסל, ואני עושה את האימון רגליים כדי לחזק אותם ושהאתלטיות שלי תשתפר בעזרת זה) - הרחבת הכתפיים אני מתאמן באימון AB, ארבע פעמים בשבוע. A: חזה, כתפיים ויד אחורית (בדרך כלל בטן משתלבת כאן) B: רגליים, גב ויד קדמית התוכנית עצמה: A: חזה: לחיצת חזה עם מוט- 3 סטים לחיצת חזה עם מוט בשיפוע חיובי (30-45 מעלות)- 3 סטים פלייס ללא שיפוע- 3 סטים כתפיים: בגלל שהכתפיים חשובות לי, אני נותן להם 9 סטים, כשאני נותן תרגיל אחד לכל ראש ותרגיל כללי: לחיצת כתפיים עם מוט- 3 סטים הנפות ידיים לצדדים- 2 סטים bent over laterial raises- 2 סטים הנפות ידיים קדימה- 2 סטים יד אחורית: אני עכשיו אתחיל לנסות להוריד סטים, וככה אולי היד האחורית שלי תשתפר יותר (אני חושב שיש עליה הרבה עומס, בעיקר בגלל החזה), ככה שאני אתן לה רק 3 סטים: לחיצת חזה באחיזה צמודה- 3 סטים B: רגליים: סקוואט- 3 סטים דדליפט- 3 סטים לחיצות תאומים רגל-רגל- 4 סטים תרגיל פליאומטרי אחד (בדרך כלל זה SQUAT JUMPS ללא משקל)- 3 סטים (אני לא מתאמץ בו יותר מדי, עושה 15 חזרות בכל סט). גב: מתח בתוספת משקל- 2 סטים מתח ללא תוספת משקל- 2 סטים מסור- 5 סטים יד קדמית: כפיפות מרפקים בדאמבלים- 3 סטים כפיפות מרפקים בדאמבלים על פריצ'ר- 3 סטים בטן: פעמיים בשבוע, כל פעם תרגיל אחד (כפיפות בטן בתוספת משקל על פיטבול/בשיפוע שלילי) 3 סטים. בנתיים, אני באיזשהו שבוע מנוחה (הרבה זמן לא נתתי לעצמי מנוחה). מקווה לחזור חזק יותר ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|