|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
מתאמן מתחיל - סיכום חודש של אימונים וכמה שאלות
תראו אני מתאמן כבר חודש בתוכנית כללית על כל הגוף. לוקח לי כמעט שעתיים לסיים כל אימון ולפי מה שקראתי זה המון המון מעל מה שצריך.
זאת התוכנית שכרגע אני עובד איתה לפי סדר התרגילים: כפיפות בטן בשיפוע 3 סטים 15 חזרות מכשיר בטן עליונה – 2 סטים 30 חזרות – 10 ק"ג לחיצת חזה מוט בשכיבה 3 סטים 12 חזרות – 35 ק"ג פשיטת מרפקים לפנים – 3 סטים 12 חזרות – 30 ק"ג פרפר 3 סטים 12 חזרות – 30 ק"ג לחיצת כתפיים עם מכונה 3 סטים 12 חזרות – 20 ק"ג ווינץ' אחורי 3 סטים 12 חזרות – 40 ק"ג ווינץ' מלפנים [פולי עליון] 3 סטים 12 חזרות – 40 ק"ג כפיפות ברכיים במכונה 3 סטים 12 חזרות – 10 ק"ג פשיטת ברכיים 3 סטים 12 חזרות – 30 ק"ג רגל אחורית – 3 סטים 12 חזרות – 18 ק"ג חתירה בעמידה 3 סטים 12 חזרות – 20 ק"ג יד קדמית עם מוט ארוך – 3 סטים 12 חזרות – 20 ק"ג יד קדמית במכונה – 3 סטים 12 חזרות – 7.5 ק"ג ליד בכל החודש אימונים הזה יצא מצב שכמעט כל שבוע וחצי העלתי את רמת המשקל . עליתי במהלך החודש מ60 ל65 ק"ג (עם סיוע של אבקת סריוס מאס) וכתוצאה מכך גם נהייתה לי בטן. האם תוכנית האימונים שלי טובה? ומה אפשר לשפר בה אני רוצה לעבוד חזק על הבטן כי אני רוצה להתפתח ולגדול אבל מצד שני אני רוצה גם שריר בטן חזק וקוביות. אני רוצה לפתח את שרירי החזה ובעיקר שרירי הכתפיים שקטנים אצלי ביחס לזרועות. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|