|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
צפה בתוצאות הסקר: סקר:כמה אתם אוהבים פיתוח גוף | |||
משקיע עד הסוף! אוכל כל 3 שעות,לא מפספס אימון,ישן כמו שצריך בלילה מינימום 8וחצי שעות. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
57 | 40.14% |
משתדל כמה שיותר:אוכל כל 3 שעות וקורה לפעמים שמפספס ארוחה,מתאמן מסודר אבל לא תמיד יש חשק ללכת למכון. |
53 | 37.32% |
מחפף אבל אוהב את הספורט:אוכל כמה ארוחות שבא לי לא מסודרות אבל העיקר שיש פחמימות וחלבונים. |
30 | 21.13% |
עושה מה בזין שלי:לא אוכל נכון,לא מתאמן, מדי פעם הולך למכון כדי להרים משקולת וחצי אם חבר |
2 | 1.41% |
מצביעים: 142. לא ניתן להצביע לסקר זה |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שיום יבוא והרבה אנשים כאן יתפכחו ויבינו שהם מפסידים הרבה.
אני מקווה שזה יקרה בדרך הכי נעימה שיש למרות שבד"כ זה לא ככה. יש חיים אמיתיים בחוץ ואולי ואני מדגיש אולי מישהו כאן יוכל פעם להרוויח כמה גרושים מהתחום. מקסימום יהיה מר ישראל שאחרי שנתיים לא זוכרים מי זה היה (כי יש שני ארגונים ומר ישראל ב- 5 קטגוריות משקל בכל אחד) שלא נדבר על מי שלוקח פחות מזה ובכלל נבלע. שלא תבינו לא נכון, אני מלא הערכה למי שבחר בזה כדרך חיים ומשקיע בזה את הכל ויש בזה אפילו משהו ראוי להערצה כלשהי אבל עדיין... חוצמזה שאני חושב שחוץ מארבל, גלעד, ניגרי, ביגביט ושות' אף אחד באמת פה לא יכול להגיד שהוא "משקיע עד המוות". אם תסתכלו טוב טוב על עצמכם תבינו את זה. אני ממש לא בא להכעיס אף אחד אבל זו דעתי ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|