|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#15 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() את האמת לא רציתי להגיב , אך אנו לפני כיפור וצריך לעשות ניקיון .
אני באמת שלא מבין אותכם , כל אחד קופץ כמו אני לא יודע מה . תבינו שאם משהו עולה על הבמה , מותר להעביר עליו ביקורת לטוב ולרע , הוא נחשף והוא לוקח את הסיכון הזה שייברו אותו בין אם זה ביקורת שלילית לבין אם זה ביקורת חיובית . לפני שאסביר אני חייב לציין את עמדתי . מעולם לא טענתי שאופיר היה צריך לנצח את עומר . אני לא מהחבר"ה המתלהבים שמגינים על החברים שלהם גם כשלא צריך (אופיר לא צריך את עזרתי או של אף אחד אחר ) . אני לא מלכלך על אף אחד ולא מחפש לריב פה עם אף אחד , נגעו בציפור נפשכם בגלל שהוא חבר שלכם וכל אחד מתרעם . לפני שאתם ממהרים להתעצבן תקראו טוב את ההודעות שלי חבל שיש לכם בעיות בהבנת הנקרא , עומר אך הגעת לחוסאם ? מה הקשר ? התכוונתי לספורטאים שהשתתפו בקטגורייה שלך . הצביעות והליקוקים שלכם אחד לשני על דפי הפורום כל כך זולה ומגיעלה שבא להקיא . תכניסו את זה טוב לראש שלכם אני לא מקנא פה באף אחד ! אני כנה ואמיתי וכותב את האמת בפרצוף ולא משנה מזה מי . נמאס לי כל שני וחמישי להתווכח כאן עם כל תינוק שרק אתמול התחיל להרים משקולות והוא חושב שהוא מר אולימפייה כבר , בגלל שהוא דוחף מזרקים לתחת אנשים פה מנפחים את האגו יותר מאשר את השרירים . באופן רשמי וחד משמעי אני ממש שבע מהפורום הזה . אני פורש לאלתר (ותעשה לי טובה ארבל אל תתקשר אליי שוב ותנסה לשכנע אותי אחרת חבל על השיחה שלך ) . כשגיל יחזור מהאולימפייה אני כבר יסגור איתו עיניינים . הצלחתם להבריח את אחד מהאחרונים הותיקים והטובים של הפורום הזה . |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|