האם לפי דעתכם יש איזהו סיבה להימנע מאכילה של הרבה סיבים תזונתיים בארוחה אחת, ושאני אומר הרבה אני מדבר על אזור ה50 גרם... ובואו נגיד שאני שותה המון גם באופן כללי וגם אחרי הארוחה...
השאלה באה כי אני אוכל כיום ארוחת בוקר של דייסה עם 100-120 גרם ש"ש עם סקופ חלבון וחלב וכו וכו..(מסה) קיצר אני רוצה לנסות להמיר את הש"ש בברנפלקס(בשביל הגיוון), עכשיו בשביל להגיע לכמות הפחמימות והקלוריות שאני רוצה וצריך מהברנפלקס אני צריך משהו באזור ה185 גרם ברנפלקס.. שזה יוצא משהו באזור ה50 גרם סיבים תזונתיים...
מה דעתכם בנושא.. לא בריא בבת אחת כלכך הרבה סיבים בארוחה? או שאין משמעות כל עוד אני מקפיד על שתיה מרובה.. ?
תודה לעונים.
