|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בית ספר מתקרב והדבר שכי מעצבן אותי זה הלוח זמנים הצפוף שלי שנהיה כזה צפוף בגלל האימונים והאוכל. אז אני רוצה לשאול אותכם משהו:
איך אתם מתאמנים ואוכלים כשיש בית ספר? עוד כמה שאלות: 1. אני צריך להתעורר בסביבות השעה 6 בבוקר (בימי בית ספר..) אחרי זה יש לי לימודים עד השעה 2 בצהריים, יוצא לי 2 ארוחות בזמן בית הספר. עכשיו, חוץ מזה שהלימודים דיי ארוכים וצריך לקחת תיק והכל, עכשיו אני אצתרך לדחוף לשם גם אוכל.. (שאני בדר"כ קונה בבית הספר) הבעיה היחידה שלי עם האוכל היא שהתיק שלי קטן, האמת כל התיקים שאי פעם קניתי היו קטנים.. אז.. אולי אתם יכולים להמליץ לי על איזה תיק שהוא יחסית גדול? 2. עכשיו בגלל האוכל ובגלל הלימודים ובגלל הלימודים אני צריך לדחוס כל כך הרבה ללוח זמנים שלי.. וזה יוצר בעיה.. בואו אני אסביר: כל יום אני מתעורר בשעה 6, אוכל, הולך לבית הספר ל7 שעות ובאותו הזמן אוכל שתי ארוחות, אחרי זה אני מסיים ללמוד ב 2, מגיע הבייתה ב 2:30, אוכל, אחרי זה יש לי בעיה קטנה.. האימונים. אני לא יודע איפה לשים אותם.. בעקרון חשבתי להתאמן כמו עכשיו בערך בשעה 5-6 אבל זה דיי הורס.. בגלל שזה כזה נדחף והורס הכל.. אז חשבתי לשים את האימונים ישר אחרי בית הספר ולחסוך זמן יקר, אבל... לאן אני אדחוף את המגבת, את השייק ואת החולצה שאני מחליף? וזה עוד מחמיר כי עוד מאט החורף מגיע.. ובלה בלה בלה.. אז אני צריך קצת טיפים בקשר לזה.. כלומר איך לקחת את הדברים וזה.. ובבקשה, כל מי שלומד ומתאמן שיכתוב פה איך הוא משלב את האימונים ללימודים ולאוכל. תודה רבה לעוזרים! ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|