ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-07-07, 21:39   #16
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלJones
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 2,524
עוסק ב:: ברמן
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
ארבל, ביג באג, גבריאל ושאר האנשים שהגיבו בצורה דומה, להגיד "אני מכיר ערבים יותר משכילים/חכמים/טובים/מנומסים/ כל דבר אחר מיהודים" זו לא הוכחה ולא סיבה למה לא להכליל.
יופי, אז 10/100/1000 ערבים שאתם מכירים מצהירים שהם לא שונאים יהודים. איך זה בא לידי ביטוי בפועל? זה לא. ערבים לא מתגייסים לצבא, לא עושים שירות לאומי, אנחנו כבר רואים בכנסת את דעות הנציגים שלהם, ומצד אותם ערבים שמצהירים על עצמם שהם לא שונאים יהודים אין שום מענה. כל דרך שבה רואים נציג ערבי מתבטא בתקשורת היא אנטי יהודית, בלשון המעטה. זו כן סיבה להכליל. אין למיעוט הקטן שבאמת לא שונא יהודים שום משמעות בתוך הרוב המוחלט של אלה שכן רוצים להשמיד אותנו.

כמה אתם חושבים מתוך הערבים האלה שמצהירים שאין להם שנאה כלפי היהודים לא היו רוצים לקום מחר בבוקר ולראות שהפלסטינאים שולטים כאן, ואנחנו מושמדים? אם היו 0.1% כאלה, הייתי אומר שבאמת אין סיבה להכליל, ולא כי אתם מכירים כמה ערבים נחמדים.
אני מכיר הרבה מאוד ערבי ישראל שעושים שירות לאומי?אז הם כן תורמים איכשהו,ויש 0.1% שלא שונאים תערבים,וכל הדעות של הנציגים שלהם זרוק לזבל כל אחד פועל לפי האינטרסים שלו.
Jones מנותק  
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:54.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים