ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
עומרי , הם בסה"כ עושים שמח. כן גם אותי לא הכי מדליק בעולם חברה שרוקדים בבגדי גוף, אבל הם נהנים מזה וזה הדרך שלהם להתפרק, להתגאות, או מה שזה לא יהיה. אנשים כמוני וכמוך לא ניפגע אם נראה את זה, אולי לא נתחבר, לא נמשך לזה, אבל היחידים שזה פוגע בהם ולכן הם היחידים שעושים כזה רעש הם החרדים המזויינים.
אז מה אם ירושלים היא עיר היסטורית חשובה? מה אם המצעד היה ברומא, שהיסטורית חשובה הרבה יותר? זה פאקינג בולשיט, זה מה שזה. לא נלחמים פה על האופי של ירושלים, נלחמים פה על כיף של כמה שעות לאנשים.
תסתכל עם מי אתה בפינה. על איזה ערכים ישנים אתה מדבר? אני מבין את ההתנגדות שמקורה ב"למה דווקא בירושלים", ואני אומר פאק ירושלים וכל הקופים הדתיים, תן להם לסבול מזה על אפם ועל חמתם.
|
אלון, "עושים שמח"????? איזה שמחה אתה רואה פה? מלחמה הולכת להתרחש בעקבות זה! איפה השמחה???? תגיד לי אנחנו חברה של כלבים שעולים אחד על השני בכל הזדמנות וברחוב? להוציא סטיות החוצה זה לא לעשות שמח זה לזלזל בכבוד שלנו כבני אדם ולהדביק את החברה בסטיות ובזוהמה! תשאל אותי אם אני בעד מצעד האהבה(שהוא כביכול "סטיירטי") בטח שלא! ובטח שלא בירושלים, אז כמו שאתה רואה זה לא רק בגלל שמדובר בהומואים. בקצב הזה עם הליברלזים שרק מחמיר מפעם לפעם עוד 50 שנה אנשים יעשו אורגיות ברחוב, זה יהיה חוקי לזיין חיות, וכל סטייה אפשרית תהיה מקובלת, כי הרי זה זכות של כל בן אדם לחשוב/ לעשות כל מה שהוא רוצה.
אלון, ליברלזים גורם להרס של החברה מבפנים, ואם לא שמת לב לזה, כדי שתראה איך אירפה קורסת לאט לאט, אירופה המערבית.
הליברלזים הקיצוני הזה הביא להרס של מדינות חזקות מאוד, גם מבחינת צבא וגם מבחינת כלכלה, לקריסה מבפנים!!!!! אירופה לא במצב של מלחמה היום, ומה שהורס אותה זה הליברלזים, שאחד מהביטויים שלו זה המצעדים והגייז. חברים, אירופה מתרסת רק בגלל שהיא נותנת חופש ביטוי וליברלזים, המוסמלמים מציפים את אירופה,מהגרים מכל מקום,אפריקה,אסיה,מדינות ערב. בצרפת 7 מיליון מוסלמים!!! יותר מאשר כל האנשים במדינה שלנו, והמספרים האלה רק גודלים מיום ליום! לפי הערכות אפילו אם אירופה סוגרת את השערים שלה ועוברת מליברלזים ללאומנות או פאשיזם, עדיין הריבוי הטבעי של המהגרים והומוסלמים מנצח , ואירפה מתרסקת , הכל שאלה של מתי ועוד כמה זמן , זאת השאלה היחידה.
ליברליזם כמו שמר"צ תומכים בו אומר הרבה יותר מלאפשר את המצעד הזה, הם מאכילים אותכם בכפית כל פעם קצת. היום זה המצעד, מחר זה דברים אחרים, עד שירסקו כל זכר ללאומנות ומוסרת בארץ.
אני לא רואה את זה ככל המלחמה, את הנושא הזה של המצעד, זה רק חלק קטן מאוד מהבעיה האמיתית.
מר"צ הם האוייב העקרי, ההומוסקסואלים הם רק כלים של מר"צ! אל תטעו אפילו לשניה, מר"צ לא עושה את כל זה בגלל האיכפתיות שלה מההומואים, היא עושה את זה בשביל לכפות עלינו את האידיאולוגיה הליברלית שלה שיש לה הרבה ביטויים חוץ מהמצעד.