|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,806
כללי:: שיווה האל של המוות
גיל:: 20
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() למי שמחפש דברים מעניינים מהחזה עוף ונמאס לכם סתם ככה לטגן אותו
שאני בטוח שיש כאן גם כאלה שמטגנים אותו בלי כלום זורקים אותו ישר על מחבט, או עושים אותו בתנור וזה יוצא כמו סלוליה של נעל, או סתם מחפשים גיוון ומשהו טעים, הכנתי לכם מתכון ממש טוב. זה יוצא ממש טעים אני אומר לכם באחריות, זה מתכון מוכר אבל למי שלא מכיר אני אפרסם. ראשית, תוציאו את כמות החזה עוף שאתם צריכים ותנו להם להפשיר, רצוי להוציא את זה בלילה ובבוקר זה כבר מופשר. שלב שני תחתכו את הבשר לחתיכות בגודל של בערך כמו קופסאת גפרורים... שלב שלישי צריך להכין את רוטב ההשרייה, קחו סיר או קופסת פלסטיק עמוקה, תשפכו לתוכה שמן זית, מי שבחיטוב יכול לשים טיפה. קחו 2 שיני שום תגרדו עם פומפייה דקה לבפנים. הכניסו את קוביות החזה עוף לתוך הסיר או הקופסא, ועל זה תטבלו במלח ופלפל לפי טעמכם האישי, כל פעם תשחקו עם הכמויות עד שיצא איך שהכי טעים לכם... עכשיו לכל זה תעשו עיסוי עם הידיים שהכל יתערבב אחד בשני. עכשיו את בשר תכסו עם מכסה ותכניסו למקרר ותשרו את זה לילה שלם עם הרוטב. עכשיו שלב האחרון שלב ההכנה: את התנור צריך לכוון על מצב גריל, הייתי מצלם אבל בכל תנור זה אחרת, החום שצריך להיות הוא 180 מעלות, תדליקו את התנור ותחכו עד שהוא יתחמם, בתנור שלי יש נורה, שברגע שהתנור הגיע לחום שלו הנורה נכבית, לוקח לתנור בערך 10-15 דקות להתחמם, אנחנו לא נבזבז זמן, בזמן הזה, ניקח מגש של תנור ועליו נסדר את הקוביות של הבשר שהכנו. ברגע שהתנור כבר מוכן אתם מכניסים את המגש לחלק העליון ביותר של התנור (שיהיה מוכן הכי מהר), תכניסו בעדינות עם מגבת או משהו שלא תקבלו כבייה כמובן. תסגרו את התנור, ולוקח לשווארמה בערך 10-15 דקות עד שזה יהיה מוכן. איך בודקים אם זה מוכן? כרגיל לוקחים חתיכה אחת, בחלק השמן ביותר שלה פותחים ובודקים אם יש דם בפנים, אם זה נראה לכם מוכן תטעמו אחד ותחליטו אתם אם אתם רוצים לאפות את זה עוד. עכשיו זה מוכן שיהיה לכולם בתיאבון, על אחריות שזה טעים כמו שווארמה שאוכלים בחוץ וזה ממש נחמד לגיוון מדי פעם מהשניצלים. הנה תמונה של מגש אחד שאני הכנתי, במקרה על המגש הזה יש המון כי השתמשתי ב-6 חתיכות של חזה עוף כי אני אוכל את זה הרבה: בתמונה כמובן זה כבר השווארמה מוכנה ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|