|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#29 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ריבוי דיעות הוא לא ריבוי של מציאות. אתה לא תמצא מדענים שמעניקים חשיבות רבה לGI משום שמחקרים הוכיחו כי הGI לא משפיע על השומן וכו' אלא כמות הפחממות. אל תגיד לי עכשיו "כל מחקר שקיים יש מחקר שסותר" כי זה לא נכון, ואם ככה זה היה אז לא היה כל משמעות למחקרים.
אתה לא מבין, לי יש דווקא ראש פתוח, לא לך ולחברי האולד-סקול. אתם טוענים ש"סוס מנצח לא מחליפים" ומסרבים לזוז מילימטר מהשיטות שכל הבודיבילדרים משתמשים בהם (או אומרים שהם משתמשים בהם) ולא לנסות דברים חדשים. אין לי בעיה לנסות דברים חדשים. אבל אתה לא מבין שהוויכוח פה הוא לא על שיטות, הוויכוח פה הוא על האמת ועל היחס להוכחות מדעיות. אני מבין שיש שיטות שונות ולגיטימי לחלוטין שיהיו שיטות שונות, זה... אממ... ביטוי לפלורליזם בודיבילדרי (מושפע מהבגרות באזרחות) :laugh: ! ברור שיש שיטות יותר טובות, ושיטות פחות טובות, ושיש שיטות בהם יש פגמים מסויימים. ואתה לא יכול להתעלם מאותם פגמים כי הם קיימים. אתה יכול להתווכח על יעילות השיטה, ולהגיד שהשיטה שלך טובה יותר (כל עוד אתה מביא הוכחות מתאימות) ושהשיטה של השכן פחות טובה, [כי בשיטה יש המון מרכיבים שקשה לבחון אותם ביחד, אבל אם למשל עשו מחקר ענק עם קבוצה של מתאמנים בגישה אחת וקבוצת מתאמנים בגישה אחרת, אפשר להסיק מכך ששיטה אחת טובה יותר משניה ואין מקום לוויכוח.] זה לגיטימי ואפילו יש לעודד את זה כי פה זה פורום פיתוח גוף, ודיונים שמשווים גישות לאימונים ותזונה רק יעלו את הרמה של הפורום, אבל הדיונים צריכים להיות על רמה, והם צריכים להיות הגיוניים ומדעיים, לא סתם התלהמויות תוך כדי נסיון לפגוע ולהעליב ולהשוויץ עד כמה אתה סוס בפעם ה100, כי ככה לא מנהלים דיון. בפוסט הקודם בנושא היה וויכוח על תדירות ארוחות/מס' ארוחות ביום וההשפעה של זה על הרכב הגוף, ואתה לא יכול לבוא ולהגיד "יש כמה גישות, יש המון דיעות" כי זה נושא אובייקטיבי. זה כן 1+1=2 במקרה הזה, כי עשו מחקרים אשר בודדו את המרכיב של תדירות הארוחות/מס' הארוחות על מספר גדול של אנשים והגיעו למסקנה שאין הבדל (או במקרים אחרים, שיש הבדל... כמו במחקר שהבאתי של האכילה בערב וצום במשך היום). אתה יכול להביא מחקר שמציג את ריבוי הארוחות באופן חיובי ואת מיעוט הארוחות באופן שלילי (שים לב, זה לא מחקר שנוגד, כי המחקרים יהיו שונים באופן שנערכו) וככה אתה תציג את הגישה שלך לתזונה באופן מדעי. זה מה שחבורת ה"אולד-סקול" היו צריכים לעשות. אבל במקום זה הם התחילו להסביר עד כמה הם סוסים, ועד כמה לייל, וכל ה"תומכים" שלו שחיפים בלה בלה בלה.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|