|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אבל כמה אנשים מאמינים באולד סקול ולא גדלים? אתה יודע כמה יש במכון שלי שעושים איזה 8 סטים לשריר קטן באימון ו12 סטים לשריר גדול (זה אולד סקוווול, לא?) והם שחיפים שלא יאומן? משעות ערב (5-6 ככה) ועד הלילה המכון מתמלא בdumbell curlers שתופסים את הכסא משקולות, את הספת משקולות וכוווולם עושים אימון שלם לבייספס ולטרייספס, אה ואני הכי אוהב את האלה של ה-"אנשי חזה ויד קדמית ובטן"- הם עושים רק חזה, יד קדמית, ובטן ![]() איך תסביר את זה? ![]() שנה שעברה היה מתאמן שכל הזמן חפר לי בשכל שאסור לעשות FBW, והוא אמר ש1-3 חזרות עובדים על ניפוח, וש10-15 עובדים על כוח. אתה יודע למה? כי אחד הסוסים אמר לו את זה (כן אליאב, הוא גם יותר סוס ממך!) אני לא רציתי להתווכח איתו ושיעזוב אותי בשקט ושיתן לי לעשות את הFBW שלי, אבל הוא המשיך בשלו... אז אמרתי לו שישאל את המאמן, והוא היה בטוח שהמאמן יסכים איתו. באתי איתו לשאול את המאמן והמאמן כמובן הסכים איתי (ש1-3 חזרות זה לא ניפוווווחחחח). אז מה הוא (המתאמן) אמר לי? שהמאמן לא גדול, אז הוא לא מבין כלום. אה וjust for the record, הוא היה שחיף אש ציטוט:
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|