|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אמא, למה רשמת אותי לחוג הזה
מה שלא הורג מחשל,מה שהורג מחשל את אמא, מה שמחשל את אמא הורג את אבא! שאתה יושב ומחרבן לך בנחת חשוב שהמפקד יושב לך מתחת מרץ 01 לחופש נולד אני לא צריכה ג' אני צריכה זין יהודי לא מעיר יהודי! הפז"מ כל כך כבד שקשה לקום בלילה להשתין, העצם כל כך כואבת שקשה מאוד להירדם! עד מתי צעירים יעלוזו ותיקים יזילו דימעה?!? כואב לי פה, כואב לי שם, כואב לי עצם הפז"מ!!! מתיי יבוא הגבר, שיזיין ת'אישה, שתוליד את הילד, שייטע את העץ, שממנו יעשו את הנייר של תעודת השחרור שלי?! הבא להשכימך, השכם להורגו יש באנג אין ראש עד מתי נוב 03? בחורה היא כמו גוש פחם צריך לדחוס אותה הרבה זמן עד שיוצא יהלום אמרו לנו שנאכל במחנה שמונים הרבה ביצים... רק לא חשבנו שנאכל גם זין! מחנה שמונים..... אמרו לנו בית זונות.. רק לא חשבנו שאנחנו הזונות! בהל"צ 14 העולם ידע ושתק ותאמר ושתי לאחשברוש עד מתי אוג 2003????? חרבן לאט - הפז"מ דופק. מת כבר שדיים למשש, עד מתי אוג' 05? החיילות בבסיס הם בשביל המוראל. החיילים בשביל להרים את המוראל כומתה שחורה חיים שחורים חרבן בשקט חרבן בנחת דמיין שהמפקדת נמצאת מתחת if you mess with the best you will die like the rest
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|