|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רקע: בעבר הייתי 1.83 על 67 ק"ג..
אימונים+אבקת חלבון וגיינר בייתי העלו אותי למשקל הנוכחי 73 (+-) ק"ג אני לא רואה ממש שינוי ת'אמת חח האימונים שלי פעם היו 3 פעמים בשבוע.. ללא חלוקה.. וללא שום מאסיביות.. מצב נוכחי: הפסקתי להתאמן חודשיים ואני רוצה לחזור.. בניתי תוכנית AB.. זה בערך שילוב של התכנית אימונים באתר פה.. של המתאמנים 1.5 עד 6 חודשים ועשיתי שילוב בין הרמות "קל" ו"בינוני" וחלק הוספתי מעצמי ושיניתי.. מטרה: מאסה, גוף שרירי, היפרטרופיה.. תוספים: אבקת חלבון, סוכר ענבים, הכנת גיינר בייתי.. אולי בעתיד קריאטין אבל לא כרגע.. לאחר החפירה, התוכנית: אימון A חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 3X10 לחיצת חזה במשקוליות בזווית 30 מעלות 3X12 לחיצת חזה במכונה 3X10 כתפיים- לחיצת כתפיים במשקוליות 3X10 הרחקת זרועות לצדדים במשקוליות בעמידה 3X10 יד אחורית- הרמת יד יד מאחורי הראש בישיבה על ספסל – 3X8 דאמבל קיקבאק 3X10 אימון B גב- פולי רחב לפנים 3X10 פולי צר לפנים 3X8 Dumbbell Shrug משקוליות חופשיות 3X10 יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה כנגד מוט W 3X8 כפיפות מרפקים יד יד עם משקולת על הירך בישיבה 3X10 רגליים- לחיצת רגליים כנגד מכונה 5X8 בטן- כפיפות בטן 3X20 תוכנית טובה לבניית גוף?? כדאי להוסיף ליד אחורית וקדמית עוד תרגיל? למשל פשיטת מרפקים בפולי עליון לאחורית וכפיפת מרפקים פולי תחתון לקדמית? הכתפיים טוב? הגב? להוריד/להוסיף/לשנות משהו? תודה לתגובות ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|