ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-04-07, 11:31   #4
P-a-n-1-c
Banned
 
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
אני אמרתי את זה תמיד, אם אני הייתי מתגייס לצבא לא הייתי מתחיל אפילו להתאמן, אבל זה רק אני כי אני רציני ואצלי זה לא תחביב, אצלי זה דרך חיים. אני יושב על מגש ביצים וקוטג' ועוד דברים וקמתי במיוחד בשביל הארוחה הזאת, אילו הייתי מתגייס אז כל ההשקע הזאת באמת היית יורדת לטמיון כמו שאמרת ומה היה יוצא לי מזה..? כלום!

זכרון שריר לא מעניין אותי, בשבילי הדבר הכי נורא זה לראות את הגוף שלי מצתמק אחרי שהיה גדול, עדיף כבר שלא יהיה ביכלל.

בכל אופן זה תלוי במידת הרצינות שלך, אם זה היה רק תחביב שלך זה אתה לא אמור להסתקל על זה בצורה הזאת, אם אתה יותר רציני וזה יותר חשבו לך, אז או שלא היית צריך להתחיל להתאמן ביכלל, או שפשוט אל תתגייס מה אני יגיד לך.
תשמע אני אסביר לך פשוט וקל למה אני חושב שכן צריך לשרת בצבא:
אתה יושב כרגע ואוכל ביצים וקוטג' בזמן שההורים שלך ישנים בשלווה נכון? תודות למי? תודות לחיילים שקורעים את התחת ומסתכנים בשביל שלך ולמשפחה שלך יהיה שקט נפשי לשבת במסעדה אהובה או ללכת לסרט מבלי שחס וחלילה יקרה אסון.
אם כולם היו בראש שלך אז מי היה מגן עליך? לא היית יכול ללכת בכלל למכון אם לא היו אנשים שנותנים את החיים שלהם בשבילך.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:02.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים