|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() *ארבל מנענע את ראשו בתיסכול*
מוניטין הוא אחד הגורמים שממש ,אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ( שחכתי "ממש "אחד , לא ? ) לא קשורים לשיקולים במתן הרשאות לפורום Vip מטרת פורום Vip היא לתרום לכם ...כן כן ,לכם ,אז אומנם תצטרכו להשקיע קצת כדי להיכנס לשם ,אבל נחשו מה ,אם תשבו לתרגם מאמרים ,ותתרמו לפורום ,אולי ,אבל רק אולי ,גם תלמדו משהו על הדרך לא הייתה לנו סיבה לפתוח עוד פורום כדי לנהל דיונים בין עצמנו , בשביל זה יש לנו את פורום מנהלים פתחנו את הפורום כדי לתרום לכם ,אבל אתם צריכים לתת משהו בחזרה אני אתן לכם "הצצה" לגבי מה שיחכה לכם בפנים החזרנו מהגלות בסיביר את Gal.t שתורם מהידע הבלתי נדלה שלו ומכין לכם הפתעות כשתוכלו להיכנס לשם ,אני ושאר צוות המנהלים בשלבים של תרגום מאמרים קצת יותר מתקדמים ממה שתמצאו בפורום בדרך כלל ובנושאים שלרוב אנחנו לא מדברים פה ,אני אישית מנסה להביא לפה מהפורום בתפוז כמה משתמשים שבאמת ,אבל באמת יכולים לתרום פה המון ידע. המשתמשים שהתחילו לעבוד הם לא חנפנים ,ולא שום דבר אחר ,הם פשוט הראשונים שהבינו מה אנחנו רוצים ממכם , הקהילה הזאת תקום ותיפול על איכות המשתמשים שלה ,אם המשתמשים יתרמו ויעבדו קצת ,אבל רק קצת ,תהייה לנו פה את הקהילת פיתוח גוף הכי איכותית בארץ ,אבל אתם ,לא רק אנחנו תצטרכו לעבוד בשביל זה ,אנחנו לא יכולים להאכיל אותכם בכפית בערמות של ידע ,כי זה מתיש . אנחנו רוצים ליצור פורום שאנחנו גם נוכל ללמוד בו , לא רק ללמד ,אנחנו אומנם מנהלים,אבל גם אנחנו משתמשים פה. פורום Vip כרגע בבנייה ,מספר ממש מצומצם של אנשים נכנס לשם ,כי הם מאלו שהיתנדבו לעזור לבנות אותו ,ונותנים מעצמם כדי לעזור לשפר את הפורום ...תיכנסו לתלם ,וגם לכם יהיה מקום שם ,בלי תירוצים ובלי כלום ,מי שיתרום יתנו לו בחזרה.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|