|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
אני ליאור, בן 19, שוקל 134 ובגובה של 1.80, כן, המצב לא משהו כמו שאתם רואים, הגעתי למצב הזה בגלל שנים של הזנחה עצמית, והתמכרות למחשב. הגעתי להחלטה שאני חייב לטפל בעצמי (קשה לי כבר לנוע, ואני מרגיש כבד יותר מידי [פעם עוד הייתי יכול להסתדר]), אני כרגע בצבא בתפקיד יומיות. אני צריך את עזרתם בקביעת סוגי אימון לגוף מכיוון שיש לי כנראה פציעות ברגליים (עקב המשקל, כאשר אני הולך מהר או רץ אני מרגיש כאבים חזקים בקדמת הרגל בין הקרסול לברך, אני מחר נפגש עם רופאת משפחה לקבל הפנייה לרופא אורטופד שיתן לי טיפול), אבל ביינתים אני רוצה לקבל אימון שיתבסס על חלק גוף עליון אם זה אפשרי. באותה ההזדמנות אני אבקש פגישה עם דיאטנית שתקבע לי תפריט. התחלתי לקצץ את הכמות שאני אוכל בערך בחצי כבר שבועיים, ואני כן מרגיש קל יותר. חייב לציין שאני לא כל כך אוכל הרבה, כנראה נפלתי על חילוף חומרים איטי. המטרה שלי פחות חיטוב (למרות שרצוי יותר להתמקד על זה כרגע, לא?), ויותר על חוזק הגוף (אני מרגיש יותר חלש משהייתי בעבר, אני מתעייף מהר, והסיבולת לב ריאה בתחתונים).. נ.ב. כמה המכון כושר בצבא טוב? חחח אבקש עזרתכם, וסליחה על החפירה.. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יעוץ|צריך יעוץ בלקיחת אבקת חלבון באימונים | david9995 | אימונים | 3 | 14-09-11 17:20 |
[יעוץ] לא יכול להתאמן, חייב להוריד במשקל.. | Gonbox | תזונה ותוספים | 3 | 24-07-11 18:58 |
בקשה | יעוץ | BBForLife | אימונים | 3 | 23-04-11 21:32 |
תגידו חייב אבל חייב לאכול אחרי אימון | mrko | תזונה ותוספים | 0 | 27-02-07 23:54 |
תוכנית אימון +שאלות..חייב עזרהה ממש חייב.. | שאול | אימונים | 3 | 04-10-06 21:21 |