|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#32 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אולי אני יפרש לך את זה עם - בין כל מילה הגישה - שלי - היא - 180 - מעלות - לגישה - שמלמדים - במכללת - ווינגייט כנראה - שאתה - לא - יודע - אפילו - מה - התוכן - שמלמדים - בווינגייט . ארבל מצטער, אבל ככה זה יוצא אנשים מבקשים עזרה, אתה משקיע עוזר להם ואז הם אומרים כן אבל האידיוט מהחדר כושר שלי אמר ככה, אז אם אתה רוצה להקשיב לאידיוט מהחדש כושר, תקשיב לו ואל תבקש עזרה פה בפורום, כי אתה אחרי הכל עושה מה שהוא אמר לך אז למה לבזבז זמן ואנרגיה של אנשים שמנסים כן לעזור ושתתקדם?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה אחוז שומן אני? (בהערכה כמובן) | B.BUILDER | גלריות הגולשים | 20 | 19-03-10 20:40 |
זקוק לחוות דעת התפריט היומי שלי, מסה כמובן... | RoyGush | תזונה ותוספים | 15 | 06-10-09 18:33 |
שחר(מהאח הגדול כמובן),מסודר המנייאק | talll | פיתוח גוף-כללי | 33 | 26-12-08 10:43 |
יש ביקוש לבגרות מלאה בצה"ל? ביחידות קרביות כמובן? | פינגווין | פיתוח גוף-כללי | 23 | 10-03-08 22:42 |
יום רביעי הקרוב צו ראשון! שלי כמובן X_x | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 16 | 02-07-07 23:11 |