שלום לכם כמה שאלות בקשר לטונה חלבונים ובעיקר תפריט
שלום לכם אני כבר חודש בחדר כושר בקושי רואה תוצאות ועכשיו הבנתי כמה מהבעיות.
לא ממש שמתי לב לתזונה הייתי אוכל כמו מכונה בלי לחשוב..אז זהו למרות שאני אוכל כל כך הרבה אני לא שמן אני שוקל 63.4 קילו אני 173 סנטימטר בן 15.8 ואני אוכל הרבה בבית ספר אני קונה אוכל בבית וזה אני לא יודע מה הבעיה שלי...
קראתי הכל בלינקיה ושמתי לב אבל יש כמה דברים שלא הבנתי אז תנסו לעזור לי במקום להגיד לי סתם לך ללנקיה יש הכל...
במחשבון הbmr רשום שאני שורף 1678 קלוריות שאני ישן אז מזה אומר כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום בכדי להשמין בתקופת המסה?כמה גרם חלבונים אני צריך לאכול?אני יכול לאכול 2 קופסאות טונה ביום ואם צריך אני אקנה אבקת חלבון השאלה אם זה באמת יעזור ולא סתם ידפוק לי הכל..אני מתאמן 3 פעמים בשבוע אני מרים קצת משקולות אבל בעיקר עובד כל המכשירים הרגילים של הידיים רגליים וחזה כאילו לא את התרגילים עם המוטות והמשקלים ...כמה קילו אני צריך לעלות כדאי להתחיל לעבוד על קוביות ועל שרירים זאת אומרת עכשיו זה תקופה שאני צריך הלשמין לפי מה שהבנתי אבל כמה קילו?ובאמת אני צריך להשמין עכשיו?כאילו זה נחשב רזה לגיל שלי ולגובה?או שאפשר כבר לעבוד על הגוף בצורה חזקה ולקחת אבקת חלבון ודברים כאלה ולא אבקות להשמנה וכו' תנסו לענות לי כמה שיותר זה יעזור לי מאוד תודה רבה לכולם!!!
נערך לאחרונה על ידי maorhaki, 29-09-11 בשעה 21:04.
|