|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צלם פורנו מוסמך
חדר כושר: צבאי
|
![]() צרות של עשירים...אני מחפש לעלות במישקל ואנשים מחפשים לרדת...
לפי תגובות של אנשים - וממה שיצא לי ללמוד עד עכשיו מהפורום הזה ומהאימונים ביכלל אתה צריך שלושה דברים: -אימונים -תזונה -זמן השומן בגוף לא ירד לך במקום אחד בלבד אלא באופן שווה -כי הוא מתפרס בצורה שווה על כל הגוף ולא יושב "רק בישבן" דבר ראשון תחשב את הbmr שלך, באתר הראשי יש מחשבונים. מכאן - תראה כמה קלוריות אתה מוציא בכל יום - אם נגיד אתה מוציא 1800 אז תכניס לגוף כ1200 כך שתיהיה במאזן קלוריות שלילי.תיבנה תפריט ותלך לפיו, תיהיה אובססיבי לגבי מה שאתה מכניס ומה שאתה לא מכניס. אומרים ששריר שורף יותר קלוריות משומן: ציטוט:
בהמשך הייתי ממליץ לך לעשות סקווט ותרגילים לרגליים בעצימות נמוכה (הרבה חזרות הרבה סטים קצת מישקל) ואתה good to go. בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
היי מה קורה חברה ? איך מורידים 27אחוז שומן ל17 | אבי סבן | אימונים | 20 | 04-11-10 17:01 |
שלום, שאלה לפי התמונה , כמה אחוזי שומן אני? | apophis | גלריות הגולשים | 9 | 12-10-10 07:52 |
בעית שומן באזור הפטמות.. תודה מראש =] | moranbr1 | גלריות הגולשים | 30 | 02-10-07 22:06 |
איך מורידים את האחוזי שומן???????? | doron1551 | תזונה ותוספים | 7 | 23-06-07 23:27 |
איך מורידים שומן בבטן כשהמשקל נמוך...? | dorav | תזונה ותוספים | 11 | 10-09-06 07:08 |