|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אני יסתכל למטה רק יותר קדימה... לגבי הברכים כן אני לא שולח תברכים בהתחלה כי המאמן הדפוק אמר לי שאססור שהברכים יעברו את קצות האצבעות וצריך להתחיל עם התנועה עם התחת.. בגלל זה רואים בסירטון כמה שאני מתאמץ כמו חמור.. בקשר לעמידה צדוק יעבוד על זה! היום ישלי אימון בערב יעלה סירטונים.. לגבי ההדליפט- תודה רבה אחיי אני עובד קשה על זה בהתחלה היה לי תטכניקה לקויה אבל עכשיו כמעט למדתי הכול נדמה לי.. לגבי המשקל,אממ לא כדאי שאני ישים את משקל הגוף שלי.. אני שוקל 79(משמע אני יצטרך לעשות 80 קילו בבדליפט) ובקושי 55 דליפט אני עושה אז 80 קילו? דרך אגב התחלתי תss ב68 קילו ועכשיו אני שוקל 79 עליתי מלא.. ותאמת לא הרבה שומן כי בקושי המשמנתי.. כנירה נוזלים ואולי גם קצת שריר תודה רבה לכולם! |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סירטוני דדליפט וסקאווט לטכניקה-פעם רביעית | or123 | אימונים | 0 | 06-09-10 19:55 |
חחח עוד פעם אני....סקאווט ודדליפט-פעם שלישית שלי | or123 | אימונים | 10 | 05-09-10 18:30 |
פעם שנייה סקאווט ודדליפט-סירטונים לטכניקה.. | or123 | אימונים | 2 | 03-09-10 00:25 |
פעם ראשונה סקאווט ודדליפט-סירטונים לטכניקה | or123 | אימונים | 9 | 01-09-10 10:20 |
בקשר לטכניקה של סקוואט | Melamed | אימונים | 15 | 30-01-10 15:37 |