|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#7 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ולמה גישה לא טובה בגלל "אני לא רוצה לגדול יותר מדי"? התכוונתי למטרה.. שהמטרה שלי היא לא להיות באדיבילדר ענק ד"א אין לי בעיה להשמין במסה שלא תחשבו אני לא מהילדים שרודפים אחרי כבוד ורוצים להיות יפים ציטוט:
כמו שאמרתי לL1ghtWeighT אחי.. התכוונתי במטרה שאני לא מתכוון להיות מהבאדי בילדרים רוצה כוח לא רוצה להיות דוגמן תחתונים רוצה יותר גוף .. סוג של בין באדי בילדר ולבין הדוגמנים עם הריבועים וSS אני עשיתי אבל לא עשיתי הכי נכון שיש ממש פחדתי וגם בגלל זה היו לי בעיות בבירכיים אין לי מושג איך.. ופאוורקלין אני לא מתכוון לעשות בשנה הקרובה אולי יותר מאוחר פשוט אני לא כלכך בשל חחח זה ממש מפחיד אותי ואין מי שיעזור לי .. אני זוכר שעשיתי תרגילים של SS וסקוואט אני הראשון במכון שעשה את זה כולם הסתכלו עליי כאילו אני איזה חייזר.. אין מי שיעזור לי בתרגילים אני צריך ללמוד לבד.. ואני ילמד פשוט יש לי מאמנים שלא בעד הSS ואני לא יודע כבר איזה תוכנית לקחת סליחה על החפירה ותודה לכם אנשים שאתם עוזרים ! נערך לאחרונה על ידי ajrjvjv, 02-09-10 בשעה 21:31. |
||
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך עצות (חפירתה רצינית) | amir19 | אימונים | 6 | 08-06-09 09:56 |
תוכנית אימונים לבחורה רצינית!!!!!! | Rinatush | אימונים | 3 | 29-08-08 00:00 |
צריך תוכנית אימונים רצינית | ORIA16 | אימונים | 3 | 03-06-08 23:51 |
צריך עזרה של תוכנית Fbw | BodyBone | אימונים | 3 | 24-05-08 11:31 |
אנשים, אני צריך טובה רצינית. כנסו בבקשה! | F][_aMe | פיתוח גוף-כללי | 9 | 02-10-07 16:22 |