|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום.
אני בחור שמן שממש רוצה להראות יותר טוב ממה שהוא היום, ניסיתי המון דיאטות ולא הצלחתי כי מה לעשות אני אוהב לאכול אוכל טעים והרבה, וגם ממש קשה לי לסבול את תחושת הרעב הנצחית שצריך לסבול כדי לרדת במשקל. למרות שאני אוהב אוכל אני גם מאוד אוהב ספורט, ועוסק בפעילות אירובית באופן קבוע כבר מספר שנים על מנת לשמור בריאות הלב, הריאות, כלי הדם, העצמות, וכו'... העניין הוא כזה, חשבתי שאם אני לא מצליח כל כך להוריד שומן, אולי הרעיון הבא יעבוד: להעלות מסת שריר בחדר כושר, וכך היחס בין מסת השריר שלי למסת השומן ישתנה לטובה, וכך אני אראה גם פחות שמן וגם יותר שרירי. כמובן אני לא מצפה להתחטב ככה בתוך זמן קצר, או אי פעם, אבל אני מעריך שזה ישפר במידה רבה את המראה החיצוני לאורך זמן, גם אם דוגמן אני לא אהיה. המבנה שלי הוא מאוד מאוד רחב, והשומן מתפזר אצלי פחות או יותר באופן שווה בכל הגוף, ולכן הכרס שלי לא גדולה במיוחד באופן יחסי. ממה שאני הבנתי מחברים שמתאמנים, מבנה כזה מהווה יתרון משמעותי לבודי בילדר. בכל מקרה, רציתי לשמוע מהמומחים באתר מה דעתכם על הרעיון שלי, האם הוא אפשרי, או שאולי הוא בכלל מופרך והדרך היחידה בשבילי להראות פחות שמן זה איזה דיאטה רצחנית של צום אין סופי. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר לשמן זית .... | אילוז | תזונה ותוספים | 5 | 21-10-09 19:25 |
שאלה בקשר לשמן זית | sadaszxcxz | תזונה ותוספים | 18 | 28-08-09 21:02 |
שאלה בקשר לשמן זית ...... | hadash | תזונה ותוספים | 4 | 21-12-07 14:24 |