|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הסתכלתי בכל מיני אתרים עם הערכים תזונתיים של המזון...
בחלק בהם רשום לגבי הבשר כי לפני ששמים אותו על האש יש בו פחות חלבון וברגע שצולים אותו עולים לו בערך עוד כ-5 גר' של חלבון... זה הגיוני? ולגבי הקלוריות זה בדיוק ההפך... אם מישהו יודע לתת לי תשובה... ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|