|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה הווכוח, לא ניתן להתאמן אימוני כוח ולעשות מה שכתוב במאמר
זו הטעות היסודית במאמר הקודם הטעות היסודית היא שאימונים עצימים (עבודה ל 5/3/1) לא תגרום להיפרטרופיה הוא ליצן |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא באדיבילדר לשעבר וכל המאמרים שלו מופנים לסוג מסויים שלא אוכלוסייה, אז תפסיקו לשחק אותה טיפשים ולהיות ילדים מושפעים, כל האנשים שעוסקים בתוכניות כוח מוזמנים לא לקרוא את המאמרים שלו כי זה לא מופנה אליכם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() הוא יודע לעשות כסף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מי אמר שתכניות כמו 531 לא מביאות מסה?
מספיק להסתכל על הפאוורליפטר הממוצא כדי להבין כמה זה שטות, הם לא עוברים את טווח ה3 רוב השנה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() להסתכל על פאוורליפטרים זה כמו להסתכל על באדיבילדרים - לא עושים את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
שבקורס גלאור שאל מה עם הרפיה..... ![]() ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אני מתגעגע לדנה פיזיולוגיה ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כנ"ל
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() לא הבנתי את הבדיחה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() ד"ר איתי זיו כבר הוכיח כמה פעמים שאין לו הבנה בסיסית בתחום, וזה שהוא היה בודיבילדר ממש לא אומר שהוא מבין משהו (אפילו להפך).
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה חושב שפאוורליפטרים לא מזריקים חומרים שאפשר למצוא בספארי, אז אתה צריך קצת להתעורר... חוץ מזה שאין פאוורליפטר שמגיע לגודל של באדיבילדר מקצועי, כמו שאין באדיבילדר שמגיע לחוזק של פאוורליפטר מקצועי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() [IMG]http://www.defrancostraining.com/ask_joe/images/pics/week83/image020.jpg [/IMG] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר גם לראות את הטבע של הכתיבה שלו בזה שהוא כותב שצריך לנוח 60-90 שניות בין כל סט בלי להתייחס למצבים אחרים (עבודה כבדה לrm נמוך), הוא גם כתב במאמר אחר לפני כמה זמן (לא בישראלבודי) שסקוואט ודדליפט זה מסוכן למתחילים. אני לא מנסה לצאת נגד הבן-אדם או משהו אבל בחייאת ראבק שיכניס קצת דברים יותר רציניים למאמרים שלו.
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
כנראה לא הבנת את הכוונה שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() הוא התכוון למאמר הקודם שבו הוא טען שעבודה בטווח חזרות נמוך מ-5 עד 1 מטומטמת.
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אגב, הוא ברמה כזאת שיש לו שיטות אימון שכוללות גם תרגילי עזר (אפילו תרגילים מבודדים) ויתכן גם לחזרות גבוהות. זה לא שכל חייו הוא עשה 3 חזרות ונהיה ככה מזה... (למרות שאין מחלוקת שהתרגילי הקודש הם הבסיס לגוף גדול, גם במספר חזרות מועט). FAT, אני רק אומר שמ-3 חזרות אתה תגדל, אבל פאוורליפטרים הם לא דוגמא בהכרח, כי גם הם משתמשים בסוכריות צבעוניות, והם עדין יותר קטנים מבאדיבילדרים ככה שההבדל באימונים ובדרך שהם בחרו להתאמן, משפיע לא מעט. וטרמינטור - אני יכול לא להסכים עם איתי זיו אבל מפה ועד להכפיש את שמו כאחד שלא מבין כלום...לא יכול לעשות את זה. רוב המאמרים שלו פונים לאוכלוסיה כללית בחדר כושר והם מאמרים טובים. אני בטוח שאם איתי או איזה גורם מקמפוס שיאים ירצה להגיב על המאמר ועל הטענות שנגדו, הם יכולים לבחור לעשות זאת. נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 07-03-10 בשעה 22:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() המאמרים שלו צריכים להיות מסוייגים כך שקורא מהצד יבין שהם נכתבו לכוסיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() מכל הוויכוח פה,
אני רוצה להבין דבר אחד, בבקשה... בודיבילדר שעושה אימון ליד קדימת, עושה 3 סטים. מה הם זמני מנוחה טובים שהוא צריך לעשות, שיכול לנוח מספיק בין סט לסט ושלא יבזבז זמן בחדר כושר?
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האוכלוסיה בישראלבודי היא ממש לא אוכלוסיה כללית של חדר כושר, הרוב כאן הם או לכיוון bb או לכיווןpl, ומאמרים כאלו לא מתאימים לפה.
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() אני אומר כמה שיותר בורות בכלל האוכלוסיה, יותר טוב, מצידי שאהיו מאמרים כאלה מפה עד מחר
makes me that much better than the rest
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאמר חדש באתר! חשיבות השחרור בין סט לסט באימון המשקולות. | zivgin | פיתוח גוף-כללי | 0 | 05-03-10 23:42 |
יש חשיבות לסדר התרגילים באימון? | wowohw | פיתוח גוף-כללי | 11 | 14-06-09 20:00 |
יש חשיבות לסדר התרגילים באימון? | Torph | אימונים | 2 | 02-05-09 12:24 |
מאמר חדש שלי באתר | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 12-06-08 14:12 |
מאמר חדש שלי באתר | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 15-03-08 02:14 |