|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בן 17
173 שוקל 56 אחוזי שומן נמוכים, רוצה להעלות במסה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~; בוקר (7 בבוקר) : גביע יוגורט 3% שומן, 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה מרוחות בגבינה לבנה 5%, ביצה קשה, ירקות חתוכים. ביניים : (10) פרי, 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה עם טונה במים וירקות חתוכים. צהריים (אחד בצהריים) : מנה בשרית [סוג בשר דל שומן] עם מנת קיטניות, פרי, סלט בינוני עם שמן זית. ביניים (4 בצהריים) \ ארוחה לפני האימון : 30 גרם (כוס פלסטיק) של דיגני קלוגס ספיישל k עם חלב 3%, 2-3 תמרים יבשים, 3 עגבניות שרי, לחמית עם גבינה. *כשעה לפני האימון ערב \ ארוחה של אחרי האימון : פסטה\ איטריות עם קופת טונה במים וירקות, פרי. ארוחה לפני השינה : לא יודע :x אפשר טיפים\ הערות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ערכים?bmr?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() Bmr : 1572.312
לגבי הערכים הסופיים אני לא יודע איפה לבדוק http://israelbody.com/showthread.php?t=57724 ד"א חשבתי להשתמש בזה ולהחליף את הקורנפלקס ללא סוכר לקלוגס ספיישל קיי - 2 כוסות ו4\3 כוס חלב 3% ובמקום האגוזי מלך בבוקר 2 תמרים יבשים. מה אתה אומר? נערך לאחרונה על ידי ohana92, 19-11-09 בשעה 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מחשבון קלוריות:
http://www.netogreen.co.il/Calculato...-Calories.aspx בעיני זה ניראה יותר כמו תפריט לדיאטה . תבדוק את הערכים ותעלה. עצה שלי. תגיע לפחות ל 12 פרוסות לחם. מה עם ביצים? תפוח אדמה?? אורז?!..
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() מה לגביי התפריט שפרסמתי [כלורמ שמישהו אחר פירסם] עם השינויים הקלים שאמרתי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() התפריט שפירסמת עם השינויים הקטנים בסדר.
השאלה אם תקפיד,לא שזה מפוצץ בקלוריות,אלא בתור התחלה. זה יוצא לך בערך 400 מעל התחזוקה היומית. הייתי מוסיף עוד קצת קלוריות ממקורות חיוניים(בעיקר מפחמימות). אבל עדיין,סבבה.
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי רק שאלה בנוגע להגדרה של "כוס קורנפלקס", הכוונה היא לכוס פלסטיק (כ30 גרם) או לכוס שתייה רגילה (כ55 גרם)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משום שכוס שתייה רגילה יכולה להיות בכול מיני גדלים.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() wtf
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט מסה שבניתי לעצמי תגובות בבקשה d: | mor2778 | תזונה ותוספים | 15 | 03-08-09 17:12 |
תפריט חדשה שבניתי לעצמי! | NO NICK | תזונה ותוספים | 11 | 05-07-09 15:32 |
תפריט (מאסה)שבניתי לעצמי. | red guri | תזונה ותוספים | 7 | 31-01-09 21:38 |
ביקורות על תפריט תזונה שבניתי לעצמי | ronlut | תזונה ותוספים | 12 | 22-11-08 19:17 |
תפריט מסה שבניתי לעצמי | Roei | תזונה ותוספים | 0 | 22-09-07 21:06 |