|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ברוך ה התברכתי בגנטיקה ממש טובה בגב ושהמשכתי להתאמן והוא ניהיה ממש גדול שלא היה פרופורציות לבין שאר השרירים עכשיו לפני בערך שלושה חודשים הפסקתי לעבוד עליו ועכשיו אני בדיוק מסיים חיטוב והפלג גוף עליון ממש פרופורצינלי כי הגב ניהיה קצת יותר קטן וכל שאר השרירים בעיקר הידיים גדלו המון עכשיו אני חוזר להתאמן על עלייה במאס איך אני יכול להתאמן על גב בצורה שתאפשר לו לשמר את מה שיש בלי גדילה נגיד אני עושה 2 סטים לגב של 15 חזרות באימון Ab זה סבבה בשביל בשביל לתחזק את מה שיש ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() האאא?? מה אתה אדיוט?? גב לא מפקירים, איך אמר פעם נאצר אל סובטי: אין שופט Bb בעולם שיוריד לך ניקוד על גב גדול מידי.
אחי גם כנראה במסה צברת שם נוזלים ושומן, לכן הוא נראה לך גדול יותר, ופורציונלית לא מתאים, בכל אופן לדעתי אין כזה דבר להפקיר חלקים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני יגיד לך מהניסיון שלי, כל עוד אני עובד על גב, אפילו מתח כמה סטים טווח חזרות גבוה, הגב גדל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וגם אצלי זה ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() גם אצלי זה ככה
![]() בקשר לשאלה עדיף שתעבוד בטווח נמוך יותר 8-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט רוצה לגרום שתתרחש מאט היפרטרופיה כדי לשמר את מה שיש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם מ-3 סטים של מתח לגב, הגב שלך גדל (מעולה, אבל לא במקרה של שימור), אז נראה לי שאפילו סט אחד, אם בכלל, יגרמו לך "לשמר" את הגודל של הגב, בזמן שאתה תמשיך להתאמן על שאר השרירים, והם יתגדלו.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז כמה חזרות אתם עושים לגב
8-12? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסכים עם גיימר בקטע הזה... קח אותו לדוגמא - הגב שלו ממש ממש גדול לעומת שאר הגוף ( בלי להעליב גיימר) אבל זה לא נראה מוזר ולא מכוער. גב גדול זה סבבה, חוץ מזה לדעתי אם בא לך לצמצם פערים תן דגש יותר על חלקים אחרים אבל אל תזניח את הגב, תתאמן עליו כמו שצריך ושיגדל בכיף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שטויות , איך אתה מצפה להראות גדול ככה?
גב ענק זה מה שעושה אותך קיר... אני בעד זה שצריך לעבוד על כלכלכל הגוף , גם אם הגב שלך 120 סמ'' , והידיים 35... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל איתי צודק גב לא מפקירים ואני לא יודע איך הגעת למצב שהוא ממש גדול ולא פרופורציונלי.. בכל אופן אתה יכול לשים עליו פחות דגש.. לעבוד עליו עם מספר סטים שעובדים על שריר קטן.
![]() |