![]() |
#61 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() בשביל כל המתאמנים בשלב שלו
![]() |
#62 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() בילבול באשכול ...
![]() |
#64 |
סמל מין
|
![]() אימון a- חזה: לחיצת חזה כנגד מוט- 4x10 פלייס- 3x8 לחיצת חזה כנגד דאמבלים בשיפוע חיובי- 4x6 רגליים: סקוואט חופשי- 4x8 כפיפות ברכיים- 3x10 פשיטת ברכיים- 2x6 לחיצת תאומים בעמידה- 3x12 אימון b- יד קדמית:גב: מתח- 4x6 חתירה במכונה צר- 4x10 מסור- 4x6 כפיפות מרפקים במוט- 3x6 כפיפות מרפקים בישיבה (יד יד)- 3x8 פטישים- 3x9 אימון c- כתפיים:מילטרי בעמידה- 3x7 לחיצת חזה באחיזה צמודה- 8x3הנפת כתפיים קדימה- 4x8 חתירה בעמידה- 3x10 יד אחורית: קיקבאק- 3x6 פשיטת מרפקים בישיבה- 3x9 3-4 פעמים בשבוע מה דעתכם עכשיו?
![]() |
#65 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() תוריד טווח בבנץ'
אימון גב הייתי מוסיף דדליפט 2x5 יד קדמית יותר מדי לדעתי מילטרי+הנפה לצדדים מספיק לדעתי יד אחורית מספיק לדעתי פושדאון ולחיצה צמודה(קיקבאק תרגיל דפוק) |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
יד קדמית אני יוריד 2 סטים מפטישים קיקבאק דווקא עובד עליי מעולה אם כבר אני יוריד את הפשיטה לגבי כתפיים אני יוריד 2 סטים מהחתירה זהו בסה"כ לא?
![]() |
![]() |
#67 |
סמל מין
|
![]() מישהו?
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() תעשה full body
fbw 3פעמים בשבוע 4 סטים לשריר גדול 2 לקטן ולכל השרירים הגדולים תכניס תתרגילים המורכבים ולידיים תעשה 2סטים ואני מבטיח לך שתתקדם פי 10 מכל abc-abcd-abcdef שתעש.ה |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שוב הגאון שלנו מופיע ומדבר. כבר כשראיתי את הכותרת של האשכול ושאתה זה שהגבת אחרון, ידעתי שתבוא כזאת תגובה מפיך. חלאס, פשוט חלאס לזיין עם זה בשכל, אני מבקש :S אתה מבטיח לי שאני אתקדם פי 10 מכל תכנית אחרת בסגנון חלוקה גדולה כמו ABC? לפי מה לעזאזל אתה מבטיח את זה? ואם אני אוכיח לך שזה לא נכון, מה יקרה? איפה ההבטחה שלך תהיה? מי אתה בכלל שתבטיח משהו? 4 סטים לשריר גדול? תענה לי רק אם אתה רציני עם התגובה שלך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() ![]() ציטוט:
ב ABC נראה כמה תתקדם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
לא נמאס לך לעשות מעצמך צחוק אני לא מבין
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() חיים למה אתה מתעקש על ABC?
למה לא SS/FBW/AB ואם AB אז בפיצול של גב קדמית רגליים חזה כתפיים אחורית פלג גוף תחתון/עליון(lyle's bulking routine) |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
Fbw לא ממש נשמע לי אפקטיבי בקיצור אני הולך על ss ונראה אם אני יראה שתוך כמה זמן אין התקדמות אז אני ירד ממנה. בקרוב אני יעלה את התוכנית ss שלי ונראה איך תמליצו לשפר אותה אני צריך לעבור עוד קצת על המאמרים של התוכנית.
![]() |
![]() |
#74 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
עוד משהו - אין כזה דבר "ss שלי", הבעיה עם פה הילדים זה שהם לוקחים את ss ואז הורסים אותה עם כל מיני תוספות מיותרות. Ss= a סקאווט 3x5 לחיצת חזה 3x5 דדליפט 1x5 b סקאווט 3x5 פרס (לחיצת כתפיים עם מוט בעמידה) 3x5 פאוורקלין 3x5 הדבר היחיד שאפשר לעשות איתה זה להחליף את הפאוורקלין עם מתח. חוץ מזה כלום.
![]() |
![]() |
#75 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
איך הולך סדר הביצוע של התוכנית כאילו לפי ימים? ואפשר סרטון של פאוורקלין?
![]() |