|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אוקיי תמונה לפני שבועים שאהבתי אני יעלה תמונות ברורות באיכות טובה בהמשך האימונים וההתקדמות
עם אתם יכולים לשער היקף יד לפי התמונה אשמח, כי אני לא מודד אז לא יודע. ![]() נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 18-08-09 בשעה 03:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה טוב אחי רוצה להכיר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא נעים לי לשאול אבל אתה מאמן ידיים?
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() כן לא גודלות
אבל אני לא חושב שיש חוסר פורפרציה הכל נראה מאוזן לא? .. סבבה אבל מציק לי אנשים שמביאים ביקורת תעלה תמונות שלך לפני שאתה מדבר כי לא העלת ליצן. נערך לאחרונה על ידי The-Two, 18-08-09 בשעה 03:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מזה השטויות האלה שאתם מדברים, אחלה גוף ולזה שכתב משהו על השואה שיוריד לעצמו כאפת שטות
ואני משער שהיד 32-33 ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
33 גם לא 34 אני כמעט בטוח וצילמתי את יד שמאל לא את יד ימין יד ימין אצלי יתר גדולה משאמל ב 1ס"מ.. אבל בכל זאת.. לא שמתי לב בכל מקרה זין נמאס לי מהידיים האלה לא רוצות לגדול אבל מצד שני אומרים שהכל בפורפרציה פה אני מבולבל ועצבני ד.א התמונה ישנה לפני שבועיים וחצי או שלו ששבועות אבל לא מאמין שיש שינוי בפרק זמן כזה בגוף אז.. זה המצב מה לעשות... נערך לאחרונה על ידי The-Two, 18-08-09 בשעה 04:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() משהו נראה מוזר בתמונה הזאת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() גנטיקה מזאוס ?
![]() |
#11 | |
Gay lord
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() זה מראה הוא צילם את שמאל , כנראה שאצלכם בקיבוץ ההמצאה הזו לא הגיעה עוד.
![]() |
#13 |
נפיחון
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תקשיב בזוקה הרגתה אותי עם החתימה שלך!!!!!!!!!!!!! איזה חה חה נפל עלי על הבוקר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
הרס רש"י שליטא
|
![]() יותר לכיוון של 24 אולי.
רוצה לענות על זה? תמדוד לפני שאתה מדבר. בתמונות לא מודדים היקפים. ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ידיים לכיוון ה34+ אחי 32-33 זה בטח לא
דווקא לי נראה שיש פרופורציה פשוט חסרה מאסה לדעתי בכל מקרה רואים חזה טוב מה הנתונים שלך עכשיו?
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אחי גם לפי מה שהבנתי אתה מתאמן שנה +
אתה חייב להתחיל לטחון אוכל גם עם זה מאסה מלוכלכת תמאןי לי אני אומר לטובתך ולהתחיל לשנות משהו בתוכנית אימונים שלך אני יכול לעזור לך עם אתה רוצה כי המאמן שלי שיודע על מה הוא מדבר הסביר לי איך מאמנים בייספס כמו שצריך ומאז טפו טפו טפו הוא גודל סוף סוף אתה עובד בייספס בסיבינציה?
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() אני יודע שאני מתקדם וגודל עם הזמן אנשים מעירים לי ואומרים לי את זה במכון ובמציאות
אומרים לי יפה איך גדלת הרתחבת וכו" אני לא סתם אומר. אני עולה ומתקדם אבל לאט ונקי אן מה לעשות. ואני עובד בייספס ויש פיק אחי פשוט בפזוה הזאת לא יצא . ד.א איך הכתפיים? אף אחד לא אמר עליהם כלום. נערך לאחרונה על ידי The-Two, 18-08-09 בשעה 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם אתה לא רוצה לא צריך כמה קלוריות אתה מכניס ביום?
![]() |