|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה... פשוט אני לא בתקופה של אימונים כאלה עכשיו... (בחיטוב) ולגרום לעצמי פציעות בגלל כמה ילדים חושבים שהם יגידו לי חרטטן, אז אני לא עשיתי את זה? אני יודע שעשיתי את זה נקודה.... לא מאמינים שיבואו וישמעו מאנשים... ועל הדרך יראו מכון אמיתי של מתאמנים!
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() בטח בטח,
עזוב 260 אם אתה בחיטוב אתה בטוח מסוגל ל200 ק"ג סקוואט, מעניין לראות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לאנשים שמגיעים למשקלים האלה יש מנטליות אחרת לגמרי ממה שאתה מראה פה אם זה היה נכון לא היית אומר עוד מילה מאז שאמרו לך שאתה משקר תעשה טובה תפסיק לעשות לעצמך בושות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה המסקנות שאתה מסיק... כנראה אתה ילד....קפוץ לבת-ים ותשמע אנשים.... אין טעם לויכוח פה בפורום.... הרי אין מה שאני אגיד כאן שישכנע אותך....
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מה הפחד שלך לבוא?
![]() |
#27 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() למה נראה לך שמישהו יבוא עד לבת ים בשביל לשאול אנשים אם אתה עושה משקל x בתרגיל y ?!?!??!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא?! הרי ביטחון שלו כל-כך גדול והוא בטוח שאני חרטטן אז שיבוא.... ואם אני משקר ....עליי אני אומר פה מול כולם.... 500ש''ח שלו..... לא מחרטט לא כלום רק שיבוא...
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא ..... אתה אמרת עליי משהו ...עכשיו אתה תעמוד מאחורי המילה שלך , רק תבוא.... או שאתה פוחד שאתה חרטטן?
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() רוטשילד 32 בת-ים תבוא.....אם למישהו יש משהו לומר שיבוא.... יום טוב לכולם!
![]()
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#37 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() האמת שהוא יכול לקחת את זה מהראק.
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() את זה אתה אומר כי...... אתה עומד לידי באימון ,נכון?
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
"חיזוק השרירים והכושר הגופני, הורדת משקל, הצרת היקפים; חוגי אירובי, עיצוב הגוף, אירובי דאנס, עיצוב דינמי, פילאטיס, ג'ימבול, אירובי בוקס, ספינינג, אומנויות לחימה (ג'ודו, קפוארה, אגרוף תאילנדי ועוד). מאמנים מקצועיים ומיומנים, מוסמכי וינגייט בתחומי התזונה והכושר הגופני." נשמע לי דיי מסחרי ![]() יש סיבה שבפרטים שלך ב"חדר כושר" כתוב בכלל משהו אחר?
|
![]() |
![]() |