|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() נמרוד - וואלה צודק...
מוזר גם אצלנו בחולון זה כך!!! Homie - שכחתי על כל הפריק יש ימבה כוסיות!!! והם בכלל לא ניראים מוזר ומתנהגים מוזר!! בחיים לא תיראו איזה פריק נכנס לחנות אופנה בקניון דיזל, לי קופר... הם צריכים מכנסים שחורות קרועות חולצה שחורה עם גולגולת אצל הבנות זה אותו דבר רק שאצלהן יש שחור בעיניים שתמיד הוא מרוח על כל הפנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כן, אני לא מבין מה נסגר עם הבן אדם...
סתכל תמונה מהמסיבת הפתעה שעשו לי, החברה שיותר קרובים אליי, כל הבנים חוץ זה שיושב על הרצפה והוא בפרופיל, שומעים מטאל, חלק מהבנות גם כן.. סתכל מזה, כמו מפגש של כת השטן! http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0...5/DSC07366.jpg חרא תמונה שלי יצאתי שחיף אני יודע, וגם של חלק מהבנות, הבלונדינית מי שיושבת בצד השני שלי ממש כוסיות במציאות :P
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
תומר לבחורה שישובת הכי למטה קוראים במקרה אור?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח
באו תראו מתחת לבית שלי מה הולך פה!! הם יושבים בכל פינה על הרצפה...וכך כולם נראים בחיי!! פעם אחת בשעה 2 בלילה ביום שישי עברתי עם חברה שלי היו מלא קבוצות, איזה אחד התחיל ללכת שם... עם פלאפון ביד והתחיל להקליט את עצמו "שר" (צורח, כאילו אונסים אותו) בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() לא אחי,
ושתינו די הרבה ממנו, אני חושב שלפחות איזה 4-5 חתולות שלמות! הילדה הקטנה זה אחרי זה, נכון בדרך כלל קופצת איזה אישה כוסית מעוגה? אז אצלנו זה ילדה קטנה, עדיף בת 8-10 שעוד לא התחילה להתפתח, והיא לא קופצת בעצמה, מכינים אותה מראש, מפרידים את האיברים, ויש מעיין קפיץ קטן שמקפיץ את הכל החוצה כזה, ויש רמקול שצועק Surprise! כי מן הסתם היא לא במצב פיזי לצעוק.. נו זה מה שאנטון אמר, איזה קורנר / מנסונר.. אבל הרוב לא ככה.. ואני אומר את זה שוב פעם, המטאל זה הז'אנר בין הכי אם לא הכי מצליח בעולם, בארץ התרבות מעוותת..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האמת נראה כמו מפגש של מועדון קריאת הספרים אבל איך שאתה רוצה אחי אגב אם בפריקים עסקינן,יש אצלנו אחד איזה אשכנזי(בלי להעליב כן?!) חש את עצמו פריק אבל רציני השעיר שלו נראה כמו קקה על הכביש והוא הולך עם מעיל שחור ענק שמגיע עד הריצפה ועוד כל מיני חרטאותואביזרים כאלה שנראה שהוא קנה בחנות לסאדו מזו. לא יודע למה...לא כ"כ אוהבים פריקים בעמישב(בעצם,בשם מקום לא ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() רגע מתן, אני צריך להירגע מהצחוק, שנייה, רגע, אני מחזיר את הנשימה לקצב הרגיל,
רגע, עוד לא, לא, עדיין לא.. אוקי עכשיו אני בסדר, וואו זה היה ממש מצחיק! לך תספר בדיחות במעון של לקויי שמיעה.
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() רגע בדוגרי באמת בשביל מה אתם צרכים את כל הברזלים האלה על הגוף??
מלא זה היה ברזלים שווים קצת כסף?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() בינתיים אני מצחיק את עצמי, ואת six pack באופן דיי קבוע, ועוד כמה אנשים
אני חושב שזה הספק דיי טוב בתור סטנדאפיסט מתחיל לא? ותודה על המחאה! לא הייתי בטוח אם תבין את ההומור השנון במחלוקת שלי .
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב,מאיזה חלק בהודעה שלי צחקת עד צאת נשמתך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() פעם מישהו הביא לפה סרטון מזה מגניב! הומי זה ההית אתה?
קיצר לסרטון קראו emo vs .... שכחתי את ההמשך קיצר נגד משהו, והיה איזה בחור בסרטון ששיחק תפקיד כפול פעם הוא בקטע של emo ופעם בקטע של השני ששכחתי מה זה, כל פעם הוא הלך דפק על הדלק התחיל לצעוק תנמיך ת'חרא הזה ומריבות חחחח' היה קטע נחמד.
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() מתן מה לא ידעת רוב סטנדאפסטים בקמאל קומדי קלאב הם פריקים!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Go away troyyyyyy -FUCK YEAAHHHH I'M GONNA LISTEN TO SOME DEIIICCIIIDEEE חחח איזה מצחיק זה http://youtube.com/watch?v=zi9V1QbQj74 חח זה הלינק אגב...
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שתדע מכל הסירטונים המגניבים שיש ביוטוב זה אחד האהובים עלי! מוזר שאני לא אוהב מטאל ולא יודע בכלל מזה EMO אבל אהבתי את הסירטון, זה שמשחק שם ביים את זה יפה רצח ומצחיק. הכי הצחיק אותי הקטע בסוף שהוא התחיל לקלל אותו, חחח' חשבתי הוא יכנס וישבור לו את העצמות, עלק הוא עושה לו יופי that's the spirit ! חחחחח'
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תפסיק לקטלג אותי לקטגוריות כמו איזה אוטיסט עם הגדרה בכלל לא נכונה. מה זה פריק ? אתה יכול להגדיר פריק ? ואם אתה פריק בעיניי ? ואם אתה מתנהג מוזר, לובש ג'ינסים שמטגנים לך את הביצים על אש בינונית וחולצות ורודות וצמודות ? מה שאתה אומר גובל בגזענות, ומהגזענות התפתח הנאציזם. אם אתה רוצה להיות נאצי, בבקשה, רק אל תתפלא אם לא תהיה רצוי באף מקום... |
|
![]() |
![]() |