ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-07-09, 23:36   #1
SaharKazes
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
 
הסמל האישי שלSaharKazes
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 2,301
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
גיל:: 22
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
ברירת מחדל חזה עוף

חזה עוף טרי שיושב במקרר הרבה זמן (שבוע), יכול להתקלקל?
אם חזה עוף ישב אצלי שבוע שלם במקרר, והיום הכנסתי אותו להקפאה, הוא יכול להתקלקל (כשאני יפשיר אותו)?

בגלל שפעם אחרונה שאכלתי חזה עוף מקולקל חטפתי זיהום במיעיים משהו ממש לא נחמד ותמיד יש לי סיוטים שזה יקרה שוב
..
__________________

ALLMAX ISRAEL
SaharKazes מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 00:50   #2
senate
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלsenate
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 2,243
כללי:: אני לא סנטה
ברירת מחדל

אחרי 48 שעות בקירור זה לא למאכל
__________________
C:\DSC_000087KG
senate מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 01:07   #3
radio111
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 620
גיל:: 00
עוסק ב:: לימודים
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי senate צפה בהודעה
אחרי 48 שעות בקירור זה לא למאכל
אני למדתי את זה בדרך הקשה, הוא באמת הריח לא טוב אבל אמרתי ב100 מעלות בתנור החיידקים מתים..בוא נגיד לא היה כל כך כיף לאכול ..
radio111 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 01:09   #4
גד"שניק
Gay lord
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,174
ברירת מחדל

לי לוקח בערך שבוע לגמור אריזה כזאת של בערך קילו,
סנטה לא הגיוני שאחרי 48 שעות במקרר זה מתקלקל....
גד"שניק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 01:45   #5
senate
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלsenate
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 2,243
כללי:: אני לא סנטה
ברירת מחדל

סתכל שאתה קונה ספור עוף טרי שלא הוקפא (גם אם זה משווק מסויים או אריזה מקומית)
התאריך עליו הוא לעוד יומיים בידיוק לשמירה בקירור
בהקפאה זה נע בין 1-3 חודשים תלוי בטמפרטורה/אטימות/המצב לפני ההקפאה
אבל אחרי הקפאה צריך לבשל אותו מקסימום באותו היום (24 שעות)
__________________
C:\DSC_000087KG
senate מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 02:04   #6
גד"שניק
Gay lord
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,174
ברירת מחדל

מאוד מוזר כי אני קונה קופסא מספיק לי לשבוע ואני לא מרגיש הבדל בטעם, וגם זה לא פגע בי באיזשהי דרך....
גד"שניק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 02:20   #7
ultras
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2005
הודעות: 33
ברירת מחדל

זה מה שרשום על מוצרים בסופר כדי שבטוח לא תקבל זיהום והם לא יקבלו תביעה..
אל תיהיו באשליות מלא מוצרים שפג התוקף שלהם בסופר נשלחים חזרה ליצרן נבדקים ונארזים שוב...
בקשר לחזה עוף-אתה יכול לשים אותו אפילו 4 ימים במקרר, ברגע שהוא מתחיל לעלות ריח עדיף שלא תאכל, גם הטעם שלו אחרי בישול יהיה מגעיל
ultras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 03:11   #8
senate
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלsenate
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 2,243
כללי:: אני לא סנטה
ברירת מחדל

בשר/עוץ לא צריך להיות מסריח כדי שיהיה ניתן להבים שהוא לא למאכל
החיידקים בכמות מסוכנת מתחילים להיות כבר לפני ההסרחה
אז כמו שאתם מתריעים על אנשים לא לאכול ביצים לא מבושלות ועובדה שהרבה אוכלים ולא קרה להם כלום, אותו דבר לגבי מוצרי בשר
מיום בשחיטה אפשר לאכול כ 4 ימים כשהוא היה בקירור (וזה הוראות משרד הבריאות)
ברשתות השיווק מוצר "טרי" לוקח לפחות יום אחד להובלה+אכסון+אריזה ועוד 1-2 ימים שזה עומד במקרר של המכירה אז נשארו לך יומים לאכול אותו
__________________
C:\DSC_000087KG
senate מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:20.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים